Make-up inspiracija: Kraljevsko plava

Ovako smela i moćna nijansa plave boje definitivno najbolje izgleda ukoliko se nanosi na kapke, ali da biste iskoristili njen pun potencijal, imajte na umu da jednostavno mazanje senke nije dovoljno.

 

 


#1 Ako birate senku ove boje, imajte na umu da bi je trebalo uokviriti tamnim tonovima olovke za oči kako biste dodatno naglasili lepotu svojih očiju.

Make-up stručnjaci preporučuju kombinovanje zlatne senke i crne olovke za pravljenje okvira i popunjavanje praznine senkom kraljevskoplave boje.

 

 


#2 Jednako snažan utisak ostavljaju i ajlajneri u ovoj nijansi, koji pružaju mnogo mogućnosti da istaknete svoju prirodnu lepotu i oblik očiju i obrva.

Imajte na umu da vam je, za koji se god način nanošenja ajlajnera opredelili - ispod oka, iznad oka, sa izvijenim lukom ili pravom linijom - potrebna kvalitetna maskara koja će pratiti ovako moćnu boju.
 


#3 Prošle godine je zavladao trend tamnih ruževa, a najhrabrije devojke birale su i karmin kraljevskoplave boje.

Ovo može da bude odličan izbor - ali samo ukoliko imate punije usne i tamniji ten, jer u suprotnom možete postići sasvim suprotan efekat od željenog.
 


#4 Ukoliko pak birate odevnu kombinaciju kojom dominira ova boja, možete se opredeliti za make-up očiju sa kraljevskoplavim tonovima, ali i ne morate!

Ona će odlično izgledati i ukoliko se ukombinuje sa šminkom kojom dominiraju različite nijanse plave boje.

Ako nosite toaletu ne preterano strogog kroja, koja dopušta eksperimentisanje sa načinom šminkanja, kraljevskoplava boja i ciklama senka za oči ili sjaj za usne mogu biti pun pogodak!
 

 

 

A post shared by @_mymakeup__ on

 


Ona takođe izgleda sjajno i u kombinaciji s krvavocrvenim karminom ili više bronzera.

I ne zaboravite glavno pravilo: kraljevskoplava boja + maskara = spoj koji oduzima dah!

Pročitaj više:  Trendi nijanse koje smo pokupili iz prošle decenije​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Loreal Color Riche Lombre Pure

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, ajlajner, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

3 makeup trenda koje ćeš pratiti ako želiš da budes u trendu za novogodišnju noć!

Pomno pratimo sve novitete koji se dešavaju na TikToku i instagramu, naročito kada su u pitanju makeup trikovi i saveti za novogodišnju noć...