Make-up obračun: Fit Me vs. Affinitone

Kako ne postoji jednostavan odgovor na pitanje koji tečni puder je onaj savršeni, potrudili smo se da izdvojimo dva najbolja Maybelline New York proizvoda. 

Affinitone

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ovaj tečni puder je napravljen sa ciljem da maksimalno ispuni očekivanja žena širom sveta. Lagana tekstura koja je u osnovi omogućava koži da slobodno diše, čak i onda kada morate biti našminkani tokom celog dana. Formula je obogaćena vitaminom E koji štiti i neguje kožu. Bez obzira na povod i look koji želite da postignete, uvek možete izabrati tečni puder koji vam garantuje postojanost i pokrivenost tokom celog dana. Ako imate osetljivu kožu, savetujemo vam da koristite Affinitone Mineral tečni puder. Sigurni smo da će se susret sa ovim proizvodom pretvoriti u „ljubav na prvi pogled“.

Fit Me Matte+Poreless

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Drugi proizvod poznatog brenda na koji se ovde fokusiramo je Fit Me Matte+Poreless. To je tečni puder napravljen da neguje kožu i štiti je od negativnog uticaja spoljašnjih faktora. Upravo zato, ovaj puder je idealan za dane kada nam je osim šminke potrebna i zaštita. Njegova inovativna formula garantuje lako i potpuno prilagođavanje nijanse pudera vašem prirodnom tenu. Ovaj puder ne sadrži ulja, voskove i slično. Omogućava koži da diše i daje joj osećaj svežine pa je zato idealan izbor za dnevnu šminku. Njegov sastav, matirajući efekat i laka tekstura koja neutrališe pore čine ga našim favoritom za savršen dnevni look.  

Pročitajte više: Greške u nanošenju korektora: Kako da ih izbegnemo?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Affinitone

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Affinitone Mineral

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Septembar je mesec kada sve krećemo ispočetka, vreme je da uneseš novine u svoj jesenji makeup...