Make-up obračun: Sjaj za usne vs. tečni ruž

Uvek je dobro imati više opcija – sa ovim se sve dame mogu složiti. Bilo da je u pitanju sjaj za usne ili tečni ruž, u bilo koje doba dana ili noći tačno znate zašto vam koji stoji u neseseru koju uvek nosite sa sobom. Ipak, da bi vama bilo lakše da napravite izbor u pojedinim situacijama, dajemo vam korisna objašnjenja ova dva proizvoda za šminkanje usana.

Tečni ruž


Tečni ruževi su poput izuzetno pigmentisanih mat sjajeva. Ukoliko imate tanje usne, ovi ruževi su kao stvoreni za vas. Možete ih naneti u bilo kojem momentu bez greške, a oni će vaše usne učiniti suptilno većim.

Fantastičan izbor za vas su tečni ruževi L'Oréal Paris Lip Paint. Ukoliko ih do sada niste koristili, treba da znate da njihova kvalitetna formula sprečava efekat lepljivosti, pa je sam osećaj na usnama približan klasičnoj varijanti karmina u stiku.

Bonus savet: Za trenutke kada treba da izgledate glamurozno, ovi tečni ruževi će za vas biti najsigurniji izbor!

Sjaj za usne


Znatno lakši za nanošenje, naročito u slučaju da ste početnica u šminkanju. Čuva vaše usne, ističe njihovu prirodnu lepotu i, naravno, pospešuje sjaj.

Ako su vam dosadili providni sjajevi sa šljokicama, onda će L'Oréal Paris Infallible Le Gloss biti sjajevi vaših makeup snova.

Za razliku od tečnog ruža, sjaj ne opstaje mnogo dugo na usnama te ćete češće morati ponovo da ih nanosite kada popravljate šminku. To neće biti veliki problem jer, kada je reč o preciznosti, lakše se nanose od tečnih karmina – čak i kad nemate ogledalce.

Naša presuda

U velikoj borbi između sjaja za usne i tečnog ruža pobediće sjaj kada imate manje vremena za šminkanje, a tečni ruž kada vam je bitnija postojanost šminke. 

Više na: Ovo su najseksepilniji ruževi koje ćete ikada probati

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone with the nude

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 201 Hollywood

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 103 Protest Queen

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 110 I Got The Power

  Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, sjaj za usne, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka za Dan zaljubljenih – 3 ideje za romantičan makeup look!

Stigao nam je Dan zaljubljenih! Ovu su tri nepogrešiva makeup izdanja za ovaj romantičan dan...