Make-up preporučuje: Tečni puder za hidriranu kožu ceo dan

Hajde budi iskrena i reci nam, da li tvoj izgled utiče na tvoje samopouzdanje? Gotovo smo sigurni da će većina vas odgovoriti sa DA – i to velikim slovima! I sigurni smo da ćete biti iskrene.

Izgled kože utiče na samopouzdanje


Samopouzdanje, naročito tokom zime, u velikoj meri zavisi od izgleda kože lica, a on zavisi od količine vlage koju joj obezbeđujemo tokom hladnih dana. Hladan vetar i niske temperature iskušuju kožu, i nekad, koliko god se trudile da je održavamo hidriranom, kada nanesemo tečni puder, svi naši napori čine se uzaludnim.

Mali je broj onih makeup proizvoda koji nam mogu obezbediti neophodnu vlažnost tokom zime, a još manje je onih koju nam tu vlažnost obezbeđuju tokom celog dana. Zato smo rešili da malo pretresemo stare nesesere i pronašli smo puder, koji nam je odavno poznat a dao nam je sve što smo tražile...

Reč je o Affinitone tečnom puderu od Maybelline New York

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ovaj tečni puder je proizveden sa ciljem da koži obezbedi potpuno prirodan izgeld. Affinitone odlično prekriva sve nedostatke na koži i ujednačava ten. Ono što ga izdvaja od ostalih tečnih pudera je to što hidrira kožu i štiti je od spoljašnih uticaja,  čineći ga idealnim izborom za celodnevno nošenje. Tekstura Affinitone tečnog pudera se u potpunosti prilagođava svim tipovima kože. Sadrži prirodne pigmente i vitamin E i lako se nanosi. Ovakav puder zaista zadovoljava i najzahtevnije ljubiteljke makeupa.

Affinitone ne ostavlja osećaj težine na licu, pa ćeš sigurno biti iznenađena osećajem koji ostavlja nakon skidanja sa kože. Jednostavno, kao da nisi ni imala puder na licu tokom celog dana!

Pročitaj još: Sve što ti treba za savršen ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Affinitone Foundation

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zaštitiš svoju kožu tokom zime?

Većina ljudi zimi izbegava da na svoju kožu nanosi kreme sa saštitinim faktorom tokom hladnih dana, ali verujte nam na reč, radite pogrešnu stvar...