Make-up proizvodi u koje vredi investirati

Ovo je lista proizvoda čiji je kvalitet presudan i u njih vredi investirati

PUDER


Prvi od njih svakako bi bio puder. Bitno je pronaći puder koji će odgovarati  tipu vaše kože, a da s druge strane ne bude preagresivan, i da ne stvara osećaj težine i maske. Osim pudera, jako je važno izabrati pravilnu bazu. Dobra baza je jako važna stavka u mejkapu, jer od nje zavisi postojanost pudera.

KOREKTOR 

Ukoliko vas muče podočnjaci, dobar korektor jedna je od ključnih stvari koje morate imati. Uviek pazite na nijansu,jer ukoliko su vam podočnjaci ljubičasti, a vi odaberete izrazito svetli korektor, podočnjaci neće biti pokriveni, već će samo izbledeti. Nikad se ne ustručavajte da isprobate korektor na licu, zato i testeri služe.

MAKE-UP ALAT


Ukoliko ste neponovljivi fan mejkapa znate koliko je važno imati kvalitetan alat za nanošenje šminke. Možete se odlučiti za celi set ili ih kupujte pojedinačno. Od četkica za puder, obraze, korektor, usne- izbor je na vama.

KARMIN


I za kraj, ali nikako manje bitno, bezvremenski proizvod u koji se isplati investirati je ruž. Dobar i postojan ruž se uklapa uz sbaki make-up look, ne razmazuje se i ne peruta usne. Bilo da se radi o mat ili sjajnom izdanju, bitno je da obratite pažnju na kvalitet ovog proizvoda.

Pročitaj više o: Kako koristiti korektor by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • BB Dream Fresh

    Poručite odmah
  • True Match Conclear

    Poručite odmah
  • Color Riche Pure Red L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se