Make-up trikovi Goce Tržan - Za kopiranje? O da!

Jedna od najpopularnijih pevačica sa domaće scene, Goca Tržan, uvek je perfektno našminkana, ali i rado deli omiljene trikove kojima se služi. 

Osim dobre nege za kožu lica, za dobar make-up neophodna je dobra podloga: tečni puder, korektor, senčenje. Pevačica je jednom prilikom navela koliko voli da se šminka, te verujemo da uvek u blizini ima set za konturisanje, kao pravi make-up profesionalac. Dakle, konturisanje!

Svetliji kontur nanesite na mesta koja želite da istaknete, a tamniji na ona koja želite uža, uvučenija. Sve je u igri svetla i senke! Dobro konturisano lice i lepo izgledati i dobro se slika. A kao manevar pravog make-up eksperta, preporučujemo baš ovakve usne : ombre! 

Poigravanje ružičastim tonovima senki za oči Gocinom licu vrlo pristaje, a zaista ume i da izvuče cat eye look, senčenjem ivice arkade tamnijim nijansama. Tajna nijansiranja bez grubih ivica je u blendanju suptilnom četkicom. Mačkastom pogledu dorineo je i tanko izvučen crni ajlajner, dok je crna olovka u unutrašnju liniju donjeg kapka (waterline) vizuelno suzila oko, ali izoštrila pogled. Pedantne obrve su uz ovakav make-up na očima prosto neophodne. Kao i nude usne.

 

Goca dosta pažnje posvećuje šminkanju, a to ume i u tome uživa. Trudi se da izgleda besprekorno i uspeva u tome. Ukoliko ispratite njene male savete, dovešćete look do same perfekcije, i zasijati poput prave zvezde. Make-up za kopiranje? O da!

Povezane teme: šminka, senke za oči, senčenje lica, usne, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti kako da osvežiš svoj prolećni look i zaobiđeš prolećni umor na licu.

Iako se većina ljudi oseća energično i poletno kada stigne proleće pojedinci se mogu osećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, reč je o prolećnom ...