Makeup obračun: Tečni vs. krem korektor

Korektor je veoma moćan i uspešan „pokrivač“ i najmanjih nepravilnosti na vašem licu i on je jednostavno mnogo jače i intenzivnije makeup „oružje“ od pudera. Kako biste izvukle njegov maksimum, birajte ga u zavisnosti od toga kakav tip kože imate i šta želite da prekrijete na svojoj koži.

L'Oréal Paris True Match korektor se prilagođava boji tena i ujednačava ga.

 

A post shared by @_mymakeup__ on


On će veoma lako prikriti sve nepravilnosti i fleke. Jednostavno se nanosi, pruža odličnu bazu za dugotrajnu šminku i pogodan je za sve tipove kože. Ovakva vrsta korektora posebno se preporučuje za područje ispod očiju jer je lagane teksture i odlično prekriva podočnjake.

U zavisnosti od potrebe, možete ga nanositi i u više slojeva. Za najbolji efekat, umerenu količinu nanosite isključivo laganim utapkavanjem prstima ili aplikatorom, jer ćete u suprotnom skloniti svu količinu proizvoda koju ste prethodno nanele.

L'Oréal Paris Total Cover paleta – svi tipovi color correkting korektora su na jednom mestu!

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Iskoristite različite nijanse palete kako biste postigle željene efekte. Ljubičasta boja čini ten blistavijim, uspešno prekriva pegice, kao i tamnije fleke na vašem licu. Ova nijansa odličan je izbor za pokrivanje fleka od sunčanja. Zatim, bež nijansa najbolji je izbor za korigovanje tamnih kolutova ispod vaših očiju. Ukoliko je nanesete na vrh brade, nosa i obrva, lice će vam dobiti mnogo svežiji i blistaviji izgled. Na kraju, zeleni korektor iz palete odlično neutrališe crvenilo na licu, bubuljice i akne.

Dodatni savet: Iskustvo šminkera pokazalo je da je samo dejstvo color correcting korektora mnogo bolje kada se stave pre nanošenja pudera.

Pročitajte još: Crveni karmini koji će se najbolje slagati uz vašu boju kose

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

    Poručite odmah

Povezane teme: korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Kako bi neki makeup proizvod dobio status superheroja transformišućih moći, on mora biti izuzetan, nepobediv i neustrašiv saveznik onih koji iskazuju ...