Makeup predlozi za skijanje

U najveće zimske radosti svakako spada skijanje, sport koji će ispuniti dobar deo svakog dana provedenog na snegom ispunjenim planinama. Ukoliko ćete zimski odmor provesti ovako idilično, ne zaboravite da spakujete sa sobom nekoliko makeup proizvoda uz pomoć kojih ćete bez mnogo muke izgledati savršeno čak i u toj prilici.

Pre svega, nipošto ne zaboravite kremu za sunčanje

Možda nemate takav osećaj, ali zimsko sunce može nauditi vašoj koži lica isto kao i tokom letnjeg perioda. Koliko ste puta do sada čuli da jak faktor naprosto morate uvrstiti u dnevnu rutinu? Poslušajte taj savet, posebno ako planirate put na planinu. Koža će vam na tome biti i te kako zahvalna.

Osim SPF proizvoda, dnevna i noćna hidratantna krema dobro će vam doći i neizmerno prijati

One će hraniti vašu kožu neophodnim sastojcima za njeno zdravlje i elastičnost. Još ukoliko planirate da skijate - krema je prvi sloj koji će štititi vaše lice od oštrog, hladnog vetra. S druge strane, na kraju tako aktivnog dana, dobra nega i čićenje lica apsolutni je MUST.

3, 2, 1... šminka!

Mnoge dame se godinama „kunu“ u snowproof proizvode te se od njih ne odvajaju ni onda kada ne skijaju. Kao i svaka druga vodootporna šminka - neće vam zadavati muke ukoliko sneg dođe u kontakt sa vašim licem.

Upamtite samo jedno, a to je da je natural look ovde vaš jednini cilj. Ne preskačite ni jedan jedini korak. Nanesite tečni puder, korektor, kompaktni puder... kao što biste i inače uradile, ali se potrudite da birate proizvode koji neće zapušiti vaše pore, ali će opet savršeno prekriti sve nedostatke i nepravilnosti.

Ako nosite naočare za skijanje nemojte preterivati sa šminkom za oči

Neka ovaj put rumeni obrazi neka budu ukras vašeg lica! Šminkom možete „ušuškati“ i usne. Imali ili nemali neki poseban ton na umu, trudite se da ne prekrivate usne proizvodom koji će ih sušiti, te tako dovesti do pucanja. Naš predlog je da, ako želite mat ruž, izaberete neku nude opciju iz Maybelline New York Color Sensational Matte Ink linije tečnih ruževa, čija će dugotrajna formula učiniti vaše usne fantastičnim u bilo kom trenutku na skijaškoj stazi.

Pročitajte još: Kako da šminkom ublažite crvenilo na obrazima od hladnoće

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 10 Dreamer

    Poručite odmah

Povezane teme: zimski make-up, zimski trendovi, zima

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolje kreme za negovane ruke tokom zime

Naše ruke su zimi izložene hladnoći pa su sklone sušenju, perutanju one su vrlo često u kontaktu sa vodom izložene raznim sapunima, deterdžentima koji...