Makeup preobražaj: Instant sjaj

Leto – sezona sunčevih zraka, žurki na plaži, soli na koži i čaša osvežavajućeg šampanjca. Možda se ovaj letnji tempo ne čini kao recept za blistavu kožu i zato smatramo da dobar savet za instant sjaj lica nije naodmet.

Pošto ne možemo očekivati da ćemo blistati i posle dužih letnjih putovanja i neprespavanih noći, onda isprati sledeće korake koji će ti omogućiti fenomenalan sjajni letnji look.  

1. korak: Dodaj svom looku toplinu.


Ako je tvoj ten bez sjaja i pomalo dosadan, možda ti se čini da bi trebalo da ga prekriješ velikom količinom pudera. Ali ne, nikako!

Iako nisi baš zadovoljna trenutnim stanjem i želiš po svaku cenu da blistaš, to se neće baš najbolje primećivati ispod jake i teške šminke. Stoga, prvenstveno pripazi da tvoja koža dobije malo svežine i boje te nakon podloge na lice nanesi malu količinu bronzera, čime ćeš povratiti toplinu svog lica.

2. korak: Sijaj!


Da tvoj look ne bi izgledao teško ako ga naglasiš samo uz pomoć bronzera, pomešaj malu količinu hajlajtera sa tečnim puderom. Na taj način ćeš dobroj pokrivnoj moći podloge dodati malo sjaja.

Pročitaj još: Makeup preobražaj: Instant jagodice

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Affinitone 24 Golden Beige

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Sculpt

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Strobing Stick

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, bronzer, hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da vaš hajlajter gori by Dunja Jovanić

Sa hajlajterima sam prošla razne faze...od velike ljubavi, obožavanja, do "svadje", ignorisanja, pa na kraju pomirenja  ...