Makeup proizvodi koji su najbolji pokloni

Istina je! Svaka dama uživa u pažnji i poklonima. Ipak, potraga za savršenim poklonom ume da bude veoma naporna. Mnogi pokušavaju da pronađu nešto što će zaista biti potrebno jednoj dami, dok drugi posežu za klasičnim poklonima kao što su cveće ili nakit.

Međutim, ukoliko zaista želite da ostavite utisak koji odaje da poznajete tu osobu i da ste joj kupili nešto što će zaista koristiti, pokušajte sa šminkom i nećete pogrešiti jer svaka dama vrlo dobro zna da makeup proizvoda nikad nije dosta. Najbolje je da odaberete nešto što će joj sigurno biti potrebno, a mi vam dajemo nekoliko predloga.

1. Maskara

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Bilo da voli naglašenu ili suptilnu šminku, maskara je definitivno proizvod koji treba svakoj devojci. Svojim dizajnom i kvalitetom Maybelline New York Lash Sensational makara se izdvaja od ostalih te će sigurno obradovati damu kojoj je poklanjate.

2. Ajlajner


Novi makeup trendovi su nezamislivi bez ajlajnera, a potraga za savršenim proizvodom je često previše naporna. Skratite svojoj prijateljici muke i poklonite joj ajlajner koji će joj garantovati idealan i precizan look, a naš favorit je definitivno Maybelline New York Sensational Liner koji uvek možete upariti sa maskarom, rumenilom ili nekim drugim proizvodom.

3. Senke za oči


Pored maskare i ajlajnera, savršeni pogled nezamisliv je bez kvalitetnih senki. Ipak, u ovom slučaju je najbolje da osobi kojoj kupujete ovaj proizvod obezbedite odabir boja, jer retko koja dama koristi jednu, a paleta senki je idealna za to. Makeup stručnjaci izdvajaju paletu koja se skoro pojavila na našem tržištu, a to je Maybelline New York The Burgundy Bar koja osim klasičnih zemljanih sadrži i crvene tonove kojima možete postići različite stilove - od ekscentričnog do elegantnog i zavodljivog.

Pročitajte još: Ovako se pravilno koristi paleta senki za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Limited Edition

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The Burgundy Bar

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, ajlajner

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Želiš li savršen makeup look za Noć veštica? Mi znamo kako

Šminka je sastavni deo skoro svakog kostima pa je makeup neizostavni deo svakog Halloween-a, dajemo ti predloge za proizvode kojim ćeš kreirati najori...