Makeup saveti za devojke koje se stide da nose šminku u boji

Koliko puta ste na televiziji ili internetu videle devojku sa čijih usana samo što nije „vrisnula“ boja i pomislili kako bi bilo dobro da takav look isprobate i usavršite te ponesete u ludi noćni provod? Ili, koliko je puta pored vas prošla devojka koja nosi maskaru u boji, koja potpuno oživljava naizgled običan look? Međutim, nikako da se osmelite i uradite to isto...

Ukoliko ste već ovde, mi ćemo vam pomoći u tome da prestanete da budete „color shy“. Vaše novo izdanje postaće „šareno-šareno-šareno“!

Postepeno se prepustite čarima boja.


Možda zaista niste spremni da ponesete all-color-look. Kao što znate i same, ukoliko je nešto u potpunosti novo i ne spada u vašu makeup rutinu, videće se da vam nije lagodno dok to nosite, a za boju – stoprocentno samopouzdanje je obavezno!

Zato, izaberite ono što biste prvo istakle. Na primer, ukoliko su to usne, neka na njima zablista odvažno boja kakvu do sada nikada niste nosili pa neka one budu u prvom planu. Izaberite neku hrabru varijantu L'Oréal Paris Lip Paint tečnog mat karmina. Uklopiće se odlično uz vaš klasičan look, ali ne postoji šansa da prođete neopaženo. Misija ostavljanja dobrog prvog utiska je ostvarena!

Sada ste spremne za drugi nivo.


Ukoliko se „upecate“ na boje na ovaj način, kasnije umesto crne maskare probajte neku L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaru u boji. Korak po korak, vaš diva look će se u potpunosti promeniti, a vi ćete to nositi kao od šale. Možete naravno pre potpune promene isprobati i da stavite samo oči u prvi plan. Nemojte žuriti, slušajte sebe i častite lice bojama onako kako vam prija.

Dobro blendiranje je ključno!


Što se tiče senki za oči, znate da možete od veoma svetlih do veoma tamnih naći bilo koju. Međutim, za anti-color-shy izgled, naučite kako se pravi savršeni blend. Nemojte odmah ići u ekstreme, već blendujte ono što vašem oku prija da vidi u ogledalu. U zavisnosti od događaja koji zahteva upečatljivu šminku, birajte boje i nijanse. Ostalo će vam za kratko vreme polako preći u naviku i češće ćete birati ovakve lookove.

Pročitaj još: 5 beauty pravila koja slobodno možete prekršiti

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Lip Paint Matte 207 Wuthering Purple

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche L'Ombre Pure 405 The Big Blue

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi bez kojih nećeš moći ove jeseni!

Jesen je sezona koja nam donosi najzanimljivije makeup trendove ali i novitete kak su makeup proizvodi u pitanju, ovo su proizvodi bez kojih nećes moć...