Makeup trend: Geometrija na kapcima

Možda ti geometrija nikada nije bila omiljena oblast matematike, ali sada sve češće priznaješ da i nije toliko stašna kao što ti je delovala. Štaviše, shvataš da su geometrijski oblici IN ne samo u modnom svetu, već i kada je reč o trendovima u šminkanju. Oni su postali apsolutni hit kada je stil i izražavanje individualnosti u pitanju.

Kako nam je odavno postalo jasno da će ove sezone ajlajner imati glavnu ulogu na mekeup sceni, odlučili smo da ti damo par saveta koji će ove jeseni biti tvoja karta za uspeh.

Ko treba da nosi geometrijske oblike na kapcima?


Sve devojke koje vole da eksperimentišu! I sve one devojke koje vole neprolaznu elegantnu, svedenu garderobu. Takođe, ovom trendu neće odoleti ni one devojke koje žele da njihov makeup govori umesto njih – one koje su odlučne, spontane, svoje!

Kada ih nositi?

Rekli bismo da je ovo idealan izbor za nezaboravni izlazak vikendom. Geometrijski oblici na kapcima i te kako privlače pažnju i ne bi trebalo da budu deo tvog dnevnog looka. U stvari, kako možeš znati ako nisi probala?

Kako se iscrtavaju?


Za početak, pusti mašti na volju i izaberi koju god boju želiš. Ove jeseni sve je dozvoljeno. Međutim, kada je samo nanošenje u pitanju, treba ti malo više strpljenja i umeća. Potrudi se da ti ruka ne drhti, neka ti lakat bude naslonjen na neki stabilan oslonac.

Za precizne i definisane linije ti je takođe potrebna i odgovarajuća četkica za nanošenje ajlajnera, a da ne bi rizikovala, izaberi zakrivljeni Maybelline New York Sensational Liner. Sve ostalo je već pitanje tvoje mašte!

Pročitajte još: 10 zapovesti senki za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Martinina fitnes rutina tokom izolacije

I naše devojke iz Makeup In The City ekipe, morale su da prilagode svoje dnevne rutine pravilima izolacije...