Makeup trend u fokusu: Konturisanje obrva

Sve od kada je konturisanje „zaludelo“ beauty svet, devojke su se izveštile u senčenju mnogih delova lica. Sada kada ozbiljno znamo da konturišemo obraze, nos, čelo i oči, stručnjaci su nas iznenadili novim delom lica na kojem takođe može da se primeni ova tehnika šminkanja.

Prirodne obrve će na ovaj način biti pravilno istaknute, a ovaj tip konkurisanja se sastoji iz svega nekoliko koraka.    


Za ovakvo sređivanje obrva potrebne su ti senke za obrve poput onih iz palete L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit kojima ćeš obojiti ove ukrase lica od početka do kraja. Trebalo bi da upotrebiš dve nijanse – tamniju nanesi na spoljašnji deo, a svetliju na unutrašnji deo obrva. Moraš ih naneti pažljivo i za to je najbolje da koristiš odgovarajuću četkicu. Malo tamnije nijanse možeš naneti i na sredinu obrva, jer time ćeš ih time dodatno naglasiti.  

Nanošenje proizvoda nije dovoljno pa se za kraj moraš osloniti na blendiranje.


Svetliju senku koju si nanela blendiraj prema unutrašnjosti da se stopi sa tamnijom nijansom. Savetujemo ti da koristiš četku koja je namenjena blendiranju, jer ćeš samo tako moći da kreiraš besprekoran izgled, bez neželjenih ostataka makeup proizvoda. Za kraj nanesi i korektor uz gornju i donju spoljanju liniju obrva te takođe dobro izblendiraj isti, zbog ćega će tvoje obrve biti u prvom planu.  

Pročitaj još: Tajni trik za punije obrve

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Medium to Dark

    Poručite odmah

Povezane teme: obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti za make-up početnice (2. deo) by @anastasijastasha

Ukoliko ste tek krenule da koristita šminku,naša kolumnistkinja @anastasijastasha ima savete koji će vam pomoći...