Makeup trendovi koji će potpuno promeniti način na koji koristiš tečni ajlajner

Makeup eksperti nikako ne spadaju u ljubitelje monotonije i ponavljanja, i baš kao i dizajneri, kao da stalno traže način da nas iznenade nekom novom idejom ili tehnikom šminkanja. Tako su i ove jeseni na modnu scenu hrabro doneli trend eksperimentisanja bojama i oblicima, potiskujući trend tamnijh, jednobojnih kombinacija, koje smo do sada po navici vezivali za jesen.

Divlja, nepokorna, nepredvidiva


Naime, ove jeseni je linija na kapcima divlja, nepokorna, nepredvidiva. Tako je i tečni ajlajner obavezan proizvod ove jeseni za sve devojke koje prate trendove i za to imamo jake argumente – crna boja je intenzivnija, a sloboda kreiranja različitih oblika pri nanošenju mnogo veća.  Kako bi ispratila trendove eksperimentisanja, potrebno je da koristiš dve četkice od kojih će jedna biti tanja i mekša, a druga tvrđa, kosa četkica kojom ćeš precizno naneti liniju.

Zaboravi na pravila!


Boja koja će ove jeseni vladati je... jednostavno nema pravila! Možeš da koristiš ajlajner u crnoj, beloj, plavoj, žutoj ili čak roze boji. Mnogobrojne opcije ti pružaju ogromnu mogućnost improvizacije i eksperimentisanja, a neki makeup eksperti čak kombinuju dve i više boja za kreiranje savršenog jesenjeg looka. Šljokice su takođe u društvu hit trendova na kapcima, i to one jarkih i živahnih nijansi.

Predlažemo ti da zaboraviš na granice i oslobodiš divlju stranu sebe. Nanesi ajlajner onako kako ti mašta i kreativnost dozvoljavaju i iskoristi sve čari ovog jesenjeg trenda, koji ti napokon daje slobodu da budeš svoja i jedinstvena!

Pročitajte još: 10 zapovesti senki za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

“Suptilan ali privlačan” makeup look savršen za svaku priliku!

Novi trend možete nazvati “suptilno ali fensi”, ili “suptilno ali fantastično”, ali kako god da ga nazovete, budite sigurni - sa njim nikada nećete po...