Makeup trendovi koji će potpuno promeniti način na koji koristiš tečni ajlajner

Makeup eksperti nikako ne spadaju u ljubitelje monotonije i ponavljanja, i baš kao i dizajneri, kao da stalno traže način da nas iznenade nekom novom idejom ili tehnikom šminkanja. Tako su i ove jeseni na modnu scenu hrabro doneli trend eksperimentisanja bojama i oblicima, potiskujući trend tamnijh, jednobojnih kombinacija, koje smo do sada po navici vezivali za jesen.

Divlja, nepokorna, nepredvidiva


Naime, ove jeseni je linija na kapcima divlja, nepokorna, nepredvidiva. Tako je i tečni ajlajner obavezan proizvod ove jeseni za sve devojke koje prate trendove i za to imamo jake argumente – crna boja je intenzivnija, a sloboda kreiranja različitih oblika pri nanošenju mnogo veća.  Kako bi ispratila trendove eksperimentisanja, potrebno je da koristiš dve četkice od kojih će jedna biti tanja i mekša, a druga tvrđa, kosa četkica kojom ćeš precizno naneti liniju.

Zaboravi na pravila!


Boja koja će ove jeseni vladati je... jednostavno nema pravila! Možeš da koristiš ajlajner u crnoj, beloj, plavoj, žutoj ili čak roze boji. Mnogobrojne opcije ti pružaju ogromnu mogućnost improvizacije i eksperimentisanja, a neki makeup eksperti čak kombinuju dve i više boja za kreiranje savršenog jesenjeg looka. Šljokice su takođe u društvu hit trendova na kapcima, i to one jarkih i živahnih nijansi.

Predlažemo ti da zaboraviš na granice i oslobodiš divlju stranu sebe. Nanesi ajlajner onako kako ti mašta i kreativnost dozvoljavaju i iskoristi sve čari ovog jesenjeg trenda, koji ti napokon daje slobodu da budeš svoja i jedinstvena!

Pročitajte još: 10 zapovesti senki za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Sensational Liner

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Taksi izazov sa Paulom, Teom i Martinom

Broj devojaka u zabavnom Makeup Taxiju se povećao ...