Makeup za sporty devojke – Yes or No?

U zdravom telu, zdrav duh! Rečenica koju smo čuli bezbroj puta do sada, i potupno smo sigurni u njenu istinitost. Bavljenje sportom je zaista važno za naše zdravlje, i ujedno nam pomaže da se osećamo lepše i privlačnije. Sve veći broj devojaka svoje slobodno vreme provodi vežbajući u teretani ili baveći se nekim sportom. A sa tim ide i nezaobilazno pitanje – da li se treba šminkati za sport? Ne brini, postoji način da izgledaš lepo dok uživaš u svim čarima bavljenja sportom. Predstavljamo ti proizvode koje slobodno možeš imati na sebi u trenucima rekreacije:

BB krema

Idealan proizvod koji izjednačava ten i ujedno štiti kožu. BB kreme su i napravljene sa ciljem da se koriste u situacijama kada nije preporučljivo nanošenje teške šminke. Idealna je zamena za tečni puder, i pogodna je za svakodnevni makeup.

Korektor

Kako ćeš nakon vežbanja sigurno biti mokra od znoja, ne treba da preteruješ sa količinom korektora. U ovakvim situacijama ti treba minimalna količina ovog proizvoda i to samo za lagano prekrivanje nedostataka na koži. Nanesi korektor samo na upadljive fleke na koži ili tamne kolutove ispod očiju.

Maskara

Tako ti malo treba da izgledaš lepo i sređeno, zar ne? Samo jedan sloj kvalitetne maskare dodaće tvom pogledu svežinu, a tvoje oči će izgledati krupnije i izraženije. Naravno, za ovu priliku biraj vodootpornu maskaru koja se neće razmazati nakon samo par minuta vežbanja.

Kompaktni puder

Savršena završnica tvog makeupa. Izaberi proizvod lagane formule, koji će fiksirati BB kremu i korektor koje si prethodno nanela. Tako ćeš u svakom trenutku biti sigurna da je sve na svom mestu i moći ćeš da se skoncentrišeš na vežbe koje radiš.  

Pročitajte više o: Najveće makeup tajne slavnih modela

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Dream Fresh BB

  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Poručite odmah
  • Maybelline Volume Express Waterproof

    Poručite odmah
  • Maybelline Fit Me Matte+ Poreless Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, bb krema, dnevna šminka, korektor, kompaktni puder, Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Mnoge devojke zaziru od bele boje i retko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...