Male beauty tajne Ane Štajdohar: Jednostavni saveti za savršenu lepotu

Naša popularna pevačica Ana Štajdohar priznaje da, kada je nega lepote u pitanju, ne pridaje previše značaja kozmetičkim tretmanima, ali da joj odlasci kod frizera i te kako prijaju, a na pitanje koliko vremena posvećuje nezi lica i tela, Ana odgovara:

- Toliko koliko je potrebno da moje lice uvek bude čisto i hidrirano, a telo u dobroj formi. Najgore što činim koži svog lica jeste svakodnevno šminkanje, a najbolje to što koristim prirodne kreme koje nanosim svakodnevno na lice, naročito na predeo oko očiju.

Fotot: Petar Đorđević/Story

Kada su u pitanju jutarnji i večernji make-up rituali, lepa plavokosa pevačica kaže da uživa u doterivanju, otkrivajući svoje navike:

- Imam kremicu za jutro i za veče. Jednu nanosim pre šminke, drugu pre odlaska na spavanje. Čisto lice i dobra krema, vrlo jednostavan ritual. Volim da se šminkam i da budem doterana i sveža, to je moja navika. Ne osećam se OK ako na licu nemam bar osnovni make-up, lagani ten, maskaru i malo rumenila - kaže Ana za Story, dodajući i na koji način neguje kosu: 

- Toliko je maltretiram da je pravo čudo što nije potpuno uništena. Pakujem je često maskama i to je to. Mojom kosom više se bavi moja frizerka nego ja - kaže pevačica, dodajući da je oduvek bila jednostavna kada su u pitanju beauty rituali.

Pročitaj i Kako do savršenih obrva? (+video)

Povezane teme: šminka, poznati, trend, UltimativniTrendovi, leto

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi za oblikovanje obrva: Naših top 10

Njihovo sređivanje obično predstavlja izazov ali danas postoji mnogo kozmetičkih proizvoda koji će brzo, lako i pre svega efektno, preoblikovati obrve...