Mali saveti Kajli Džener za savršenu lepotu

Iako je priznala da se podvrgavala estetskim zahvatima, Kajli se i dalje služi brojnim beauty trikovima kako bi svoj izgled dovela do perfekcije. Kako kaže, za mnoge mejk-ap stilove saznala je putem Instagrama, čiji je redovan korisnik, a mnoge tajne naučila je i od svojih starijih sestara.

- Kloi mi je dala mnogo saveta za lepotu, a neki od najvažnijih su redovno korišćenje kreme sa zaštitnim faktorom i temeljno skidanje šminke. Ipak, vremenom su se stvari promenile pa sada i moje sestre mogu dosta toga da nauče od mene - kaže Kajli, ističući tom prilikom i važnost svakodnevnog nanošenja hidratantne kreme.

Kako kaže, izuzetno je bitno kremu naneti pre šminkanja, ali je i te kako bitna i tehnika nanošenja. Njen savet je da to činite četkicom za puder, kako bi koža lakše upila kremu, ali i kako biste je što bolje razmazali po licu i vratu.

 

Pored hidratantne, Kajli u deo svoje svakodnevne rutine svrstava i antirid kremu za oči

- Nakon skidanja šminke ponekad uradim i piling lica, a nakon toga uvek nanesem kremu za oči. Imam ih zaista mnogo, a sve o njihovom značaju saznala sam takođe od sestara.

 

Kada je šminka u pitanju, Kajli tvrdi da kuću ne napušta bez omiljenog ruža, bronzera i maskare.

- Trenutno najviše koristim ruževe u mat nude svetlo braon boji. Bez njih ne napuštam dom, a isto važi i za bronzer i maskaru. Trudim se da ne preterujem sa šminkom kada su dnevni izlasci u pitanju, već se opredeljujem za što prirodniji izgled - tvrdi Kajli, otkrivajući i jednu od tajni kojima se služi kada se odluči za malo jači, večernji mejk-ap.

 

Naime, kako biste što bolje izvukli liniju ajlajnerom, Kajli savetuje korišćenje selotejpa. Ona tvrdi da je ovo najjednostavnija i najpreciznija tehnika nanošenja ajlajnera, a idealnu “mačkastu” crtu dobićete ako lagano zalepite parče selotejpa uz samu ivicu kapaka, kao biste dobili željeni ugao, a zatim prema tom šablonu nanesete tuš. Kajli savetuje da nakon nanošenja pričekate nekoliko sekundi da se tuš osuši, a zatim pažljivo skinete selotejp.

 

Povezane teme: šminka, maskara, nega, poznati, mat, nude

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Guste trepavice, Jumbo volumen, brzo i jednostavno u dva koraka. Koja nam to inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a?

Koja nam inovacija veštačkih trepavica stiže od NYX Professional Makeup-a? Da li ste spremni za Jumbo volumen na vašim trepavicama...