Mamurluk i šminka: Trikovi za prikrivanje tragova najluđe noći

Mislite da su glavobolja i vrtoglavica jedini očigledni simptomi mamurluka? Baš naprotiv – posledice nezaboravnog provoda najviše će osetiti vaše lice. U takvim situacijama treba da znate kako da se osvežite uz pomoć šminke pa, pre svega, počnite od L'Oréal Paris Infaillible Total Cover palete korektora.

Moćna ljubičasta


Možda najupečatljivija boja u paleti, ljubičasta je savršen izbor za žutu ili sivu kožu koja je izgubila svoj prirodni sjaj. Neprospavana noć će, nažalost, još više pojačati ova dva neželjena tona pa je lila korektor idealan da licu vrati blistavost.

Kako?

 

Uz pomoć ljubičastog korektora nacrtajte veliko „V“ na sredini čela. Istu boju nanesite i na deo obraza ispod očiju sve do jagodica, kako biste izjednačili ten i pripremili ga za dalje konturisanje. Posle toga, vaš izbor bež nijanse iz palete stavite na podočnjake i na bradu.

Na kraju, iskoristite zeleni korektor tako što ćete ga naneti na donji deo obraza ispod ljubičastog i spremni ste da se uz lagano blendiranje rešite svih vidljivih znakova mamurluka.

Više na: Zašto morate da isprobate color correcting korektore by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izaberite najbolji korektor za pokrivanje podočnjaka

Pokrivanje tamnih kolutova oko očiju predstavlja osnovu šminkanja. Ipak, kao što je slučaj i sa svim ostalim beauty proizvodima, izuzetno je važno da ...