Manje je više : tajne no-makeup izlgleda u 6 koraka

Eksperimentisanje različitim izdanjima može biti vrlo zabavno onima koji vole da se igraju šminkom. Ipak, za vas koji želite da izgledate što prirodnijhe evo vodiča koji će istaknuti vaš izgled, a da pritom deluje kao da na sebi šminku uopšte I nemate. Tajna je u da učinite svoju kožu što je moguće više glatkom i ujednačenom naglašavnajući ton i teksturu za besprekoran, blistav izged.

 

Korak 1:

Za savršeno glatki finiš, koristite tečni puder koji savršeno odgovara vašoj boji kože. Tajna je u prekrivanju nedostataka tankim slojem. Ublendajte zatim sunđerom. Kada vam je potrebno dodatno pokrivanje, upotrebitie lagani svetli korektor sa četkicom I nežno ublendajte.

Korak 2:

Za ujednačen finiš, tajna je u puderu u prahu, koji će redukovati sjaj tamo gde je naglašeno lučenje sebuma na masnijoj koži. Uglavnom će biti dovoljno ako utapkate pufnom amlo pudera na T zonu – čelo, nos I brada.

Korak 3:

 Zatim dodajte rozikasto osveženje u vidu rumenila koje ćete naneti na crh jagodica I ublendati tako da se ne vide ivice.

Korak 4:

Postignite “budan” izgled čak I ako ste bili budni do zore : uvijte trepavice i nanesite maskaru . Ako imate duge I guste trepavice, suzdržite se od “pauk” izgleda pa nemojte nanositi previse maskare. Maskara bi samo trebalo da definiše,a zadrži prirodan izgled. Nikako ne treba da izgelda kao da nosite veštačke trepavice.

Korak 5 :

Dobre i negovane obrve ključne su u oblikovanju lica. Upotrebite olovku za obrve i četkicu za blendanje da popunite praznine laganim pokretima u smeru rasta dlake. Vaše obrve nikako ne treba da deluju iscrtano.

Korak 6:

Selebriti dame obožavaju nude nijanse na usnama. Upotrebi onu koja je za nijansu jača od prirodne boje kako ti usne ne bi sasvim “nestale”. Za dodarni volume, nanesi malo sjaja za usne.

Pročitaj više o: Kako pravilno naneti podlogu?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Brow Artist Maker by L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • The Falsies Push Up Drama by Maybelline New York

Registrujte se / Prijavite se