Manje lepljiv sjaj za usne – Da li je to uopšte moguće?

Da biste svoj omiljeni proizvod nosili puni samopouzdanja i potpuno uživali u njemu, predlažemo vam da se pridržavate sledećih saveta:

Izaberite odgovarajući


Pravilan izbor sjaja je vrlo važan za celokupni look. Nikada nemojte praviti izbor samo na osnovu toga da li vam boja odgovara ili ne nego uvek obratite pažnju i na njegov sastav. Kako ćete to otkriti? Kada kupujete sjaj za usne, probajte uzorak tako što ćete aplikatorom naneti malo proizvoda na ruku. Trudite se da izaberete opciju koja se što lakše nanosi i razmazuje!

Što manje slojeva!


Mnogo žena pogrešno koristi sjaj tako što na usne nanosi više slojeva kako bi bile sigurne da će njegov efekat duže trajati. To je greška! Time ćete samo dobiti suprotan efekat – vaše usne će sa svakim novim slojem postajati sve lepljivije.

Pažljivo sa jelom i pićem


Znamo da zvuči možda zahtevno, ali svaka moderna žena koja vodi računa o svom izgledu trudi se da pazi na svoju šminku dok uživa u hrani i piću. Kako biste bili sigurni da vam se sjaj neće lepiti i razmazivati u toku večeri, savetujemo vam da svoje piće ispijate slamčicom, a da nakon svakog obroka bacite pogled na ogledalo i uverite se da vam usne izgledaju baš onako kao kada ste se završili sa šminkanjem.

I ne zaboravite – obavezno skinite sjaj i dobro očistite usne pre ponovnog nanošenja!

Pročitajte više: Tri trika da izbegnete greške kod nanošenja sjaja za usne

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 207 Wuthering

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 201 Hollywood

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer 107 Dark River

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Lacquer 102 Darling Pink

  Poručite odmah

Povezane teme: sjaj za usne, usne, prirodni look, crveni sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Džejla i Amna ti predstavljaju snažan makeup look, sve što ti treba su ova 4 proizvoda

Ono što krasi sve žene ovoga sveta su snaga, hrabrost, ponos, odlučnost i želja za slobodom. Da li im možeš pročitati to iz pogleda...