Maskare u boji su ponovo IN!

Većina dama šminku prilagođava svom senzibilitetu – dok neke vole nešto izraženiji makeup, druge su pobornice prirodnijeg izdanja. Ipak, ono što je neizostavno pri svakom ulepšavanju je maskara.

Maskara čini da vaš pogled izgleda prodornije i mističnije i daje onaj poseban final touch svakom looku. Dok su godinama postojale gotovo samo dve nijanse maskare, crna i braon, beauty revolucija donela je raznovrsnost i eksploziju boja.

Sada možete zablistati bez mnogo truda, a da opet budete šik i u trend.


Maskare u bojama upravo su ono što bi svaka dama trebalo da ima u svom neseseru. Iako vam možda deluje kao previše smelo, ne libite se da eskeprimentišete sa bojama.

Tirkizna, plava i ljubičasta su boje koje će odlično istaći vaše oči, dati im svetlucave iskre i odlično će osvežiti vaš rutinski makeup look. Ukoliko se dvoumite oko toga koju maskaru biste koristile pri ovakvom „smelom“ šminkanju, jedna od onih koju preporučuju poznate lepotice širom sveta je L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskara.

Zaboravite na teške senke, naročito u letnjim mesecima, a umesto njih svoj letnji izgled učinite blistavim uz pomoć maskara u bojama.


Za što bolji rezultat pri korenu trepavica nanesite crnu maskaru, a na vrhove stavite onu u boji. Dodatno naglasite svoje oči tako što ćete duž linije trepavica ajlajnerom povući savršenu liniju.

A ako ipak odlučite da ovakvom looku dodate senke za oči, nude varijante će izbalansirati vaš šareni look.

Više na: Greške sa senkama za oči koje najčešće pravite

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo će sigurno biti najtraženiji proizvodi za leto: Pogledaj i zašto!

I sama pomisao na znojenje i topljenje pod sunčevim zracima drastično smanjuje želju za šminkanjem, ali vreli dani i makeup i te kako mogu ići “ruku p...