Mat ili sjajni nude ruževi?

Ponovo pričamo o našim omiljenim proizvodima za šminkanje. Reč je o nude karminima koji su nešto najsavršenije što nam je makeup industrija donela. „U ring“ postavljamo dva proizvoda koje podjednako volimo, kako bismo ti pokazali sve njihove prednosti. Posle ovog obračuna. volećeš ih još više!

Maybelline New York Super Stay Matte Ink


Loyalist nijansa ovog mat ruža je nešto što će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitljke nude nijansi.

Kako ga nositi?

Možeš ga nositi uz sve što poželiš. Mat ruževi su toliko nepretenciozni da su idealan izbor kako za svečane prilike, tako i za opuštene varijante makeupa.

Kako da ga nanosiš?

Prednost mat ruževa je u tome što male greške prilikom njihovog nanošenja nisu fatalne. Naš predlog je da pre nanošenja ovog ruža, usne pripremiš jednim slojem balsama, koji će ih najbolje negovati. Na ovaj način će mat ruž izgledati lepše i „bogatije“ na tvom licu.

Kako ga kombinovati sa ostalom šminkom?

Nude ruževi su jako zahvalni za kombinovanje, ali ti ipak savetujemo da malo više pažnje obratiš na ostatak lica. Kako Super Stay Matte Ink dolazi sa jakim mat efektom, predlažemo ti da na lice dodaš malo sjaja ostalom šminkom. Možeš da koristiš hajlajter i senke za oči u aktuelnim nijansama – plavoj, zelenoj ili crvenoj. I neka one obavezno budu sjajne, ali obavezno!

Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ovaj ruž je magija sjaja i boje, koja će svakog muškarca da se zagleda u tvoje usne.

Kako ga nositi?

Za razliku od mat ruževa, Vivid Hot Lacquer je malo zahtevniji za upotrebu. Treba znati da je upotreba sjajnih tečnih ruževa klopka za sve devojke koje nemaju dovoljno iskustva sa njihovom upotrebom i kombinovanjem. Naša preporuka je da Vivid Hot Lacquer ruževe koristiš u specijalnim prilikama kao što su večernji izlazak ili neka svečanost. Ne zaboravi da se sjajni ruževi lakše skidaju i razmazuju, zato ti savetujemo da svoj ruž uvek nosiš sa sobom, za svaki slučaj.

Kako ga nositi?

Kako bi izbegla greške, stručnjaci preporučuju da pre nanošenja sjajnog ruža, iscrtaš okvir usana olovkom u istoj nijansi. Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer ruževi imaju jaku, pigmentisanu formulu pa ti je samo jedan dodir aplikatora dovoljan da magiju nude boje preneseš na svoje usne.

Kako ga kombinovati sa ostatkom šminke?

Verovatno već pretpostvljaš da ti savetujemo da za ostalu šminku biraš onu sa mat efektom. Ovo pravilo naročito važi kada su senke za oči u pitanju. Na ovaj način ćeš postići savršen balans sjajnog i mat završnog efekta.

Izbegavaj upotrebu hajlajtera, i akcenat će biti na tvoji usnama, baš onako kako i treba.

Pročitajte više o: 10 instant saveta za savršen makeup look by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink 5 Loyalist

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 60 Tease

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 62 Charmer

    Poručite odmah

Povezane teme: ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminkanje bez ogledala

Draga Paula iz Make Up In The City ekipe je ovoga puta morala da odgovori na ovaj - no mirror makeup izazov, koji joj je Điki postavio i da nam pokaže...