Misija matura: Pet predloga za ovaj nezaboravni događaj

Priznajte - look za maturu smišljate već neko vreme, ali nikako da pronađete onaj pravi. Kako bismo vam pomogli, dajemo vam preporuke da zablistate kao na crvenom tepihu.

Neprevaziđeni crveni karmin


Kada pomislimo na holivudski glamur, prva asocijacija je crveni karmin. Ovaj klasični ruž veličanstvenih tonova opstao je kroz sve stilove čineći da uvek izgledate savršeno. Ipak, ukoliko se odlučite da usne obojite u crveno, vodite računa da oči naglasite umereno. Dakle, izbegavajte previše šljokica i drugih nijansi jer će vaše lice izgledati prenapadno. Umesto toga, opredelite se za neutralne boje senki i umerenu dozu maskare.

Nude je uvek dobra ideja


Ukoliko ne želite crvene usne, izaberite neku dugotrajnu mat verziju omiljenog nude karmina. Uz ovako neutralno našminkane usne, sve o čemu treba dalje da mislite je kako na najbolji način da naglasite oči.

Savršena maskara


Kakav god izgled da odaberete, maskara je nešto bez čega ovo veče ne može da prođe. Potrebno da je bude dugotrajna, ali i savršene teksture, tako da vaše oči istakne na najbolji mogući bez stavljanja veštačkih trepavica. Dobra maskara je pouzdanija od bilo kakvih ekstenzija jer se one mogu otkačiti onda kada ne bi trebalo.

Glamur na očima


Za efektan izgled kao sa crvenog tepiha, potrudite se da istaknete oči na pravilan način. Uz karmine neutralnih boja, odlučite se za šljokičaste senke koje će vaš izgled upotpuniti. Zapamtite, u kojoj god boji da se nalaze, šljokice će uvek privući i zadržati pažnju.

Njegovo visočanstvo - hajhlajter


Blistavo veče će upotpuniti blistavo lice, a saršen način da to postignete je uz pravu dozu hajlajtera. Ovo je jedini trenutak kada ne morate brinuti oko toga da li koristite previše hajlajtera – jer za glamurozan izgled, sve je dozvoljeno!

Pročitajte više: Trendi frizure za proleće 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational 530 Fatal Red

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Matte Nude 980 Hot Sand

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Push Up Angel

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The 24karat Nudes

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Strobing Stick

  Poručite odmah

Povezane teme: formalna šminka, večernja šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripreme za doček Nove godine: Kako da šminka traje celu noć?

Bliži se doček Nove godine i jedan od problema sa kojim se devojke susreću jeste postojanost makeup-a, odnosno kako da obezbedimo da nam šminka traje ...