Mix and match: Sive senke i crveni ruž

Umeće kombinovanja različitih makeup proizvoda se može nazvati umetnošću, baš kao i umeće veštog barmena da te oduševi svojim miksom pića. Osećaj za boje je nešto što je svojstveno svakom velikom beauty stručnjaku, a svi oni se slažu da je sivo-crvena kombinacija ona dobtina za ovu godinu. I to kombinacija sivih senki i crvenog ruža. Kako da i ti budeš u korak sa trendom? Samo prati naše savete...


I gore, i dole

Prave nijanse su stvar tvog izbora. Možeš izabrati svetlosive senke ili one iz neke tamnije palete. U svakom slučaju, potrudi se da tvoj izbor budu mat senke. Pomoću guste, mekane četke nanesi senke celom dužinom oba kapka. Najnoviji trend među lepoticama na društvenim mrežama je korišćenje samo jedne nijanse senki, koja se nanosi kako na gornji tako i na donji kapak. Ovakvom looku na očima idealno pristaju sjajni crveni ruževi. Biramo baš njih jer se na taj način stvara savršen balans između mat senki na kapacima i sjajnog završnog efekta na usnama.

Srebrna je nova crna!

Kada kažemo siva boja, verovatno i ti odmah poželiš da svoje kapke obojiš u srebrno. Slažemo se, metalik efekat je odličan izbor za zimski makeup, čak i za njegove dnevne varijante.

Pomoću oštre četkice nanesi srebrne senke blizu samog korena trepavica. Ovako nanete senke ostavljaju utisak da si na kapke nanela ajlajner u srebrnoj boji, što pogledu daje zavodljiv, buntovnički efekat. Ovome dodaj crveni ruž u nijansi maline, i tvoj pogled će privući pažnju okoline.

Uvek aktuelna klasika

Ne možemo da govorimo o sivim senkama za oči, a da se ne dotaknemo klasičnog smokey eye looka. Sve što ti treba su dve ili tri nijanse sivih senki i kvalitetna četkica kojom ćeš pažljivo blendirati nijanse. Smokey eye efekat je kao stvoren za večernji makeup, a kako bi bila sigurna da će se senke zadržati u besprekornom stanju tokom celog provoda, obavezna je upotreba baze. Uz smokey eye u sivim tonovima najbolje se slaže crveni ruž u boji vina. On će na suptilan način dodati dramatičnost celom looku, a tebe definitvno pretvoriti u kraljicu zabave.

Pročitaj još: Glamurozni look: Crveni karmin i istaknute oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Rock Nudes

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational 904 Vivid Rose

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational 547 Pleasure Me Red

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, crveni karmin, oči, karmin, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da izabereš svoj makeup look za sezonu popularnih festivala

Leto je vreme za popularne muzičke festivale, otkivamo koji makeup look da izabereš da budeš primećena i u trendu ...