Moguća misija: Odabir prave nijanse rumenila

Najvažnije je da nijansu rumenila uklopite sa tenom, a mi imamo nekoliko saveta koji će vam pomoći pri izboru one prave.

Svetao ten


Devojke koje se mogu pohvaliti kožom kao princeze iz bajki, treba da biraju rumenila u nežno roze nijansama. Ovi tonovi ističu prirodnu boju i lepotu tena. Ne zaboravite da rumenilo nanosite blagim pokretima, bez preteranog pritiska četke na obraze, kako biste izbegli efekat lutke i veštačkog izgleda lica.

Srednje taman ten


Poput dama sa svetlijim tenom, i devojke srednje svetlog tena treba da biraju rumenila u nekoj od roze nijansi ili rumenila boje breskve. Ako izaberete tamnije tonove ovih boja, rizikujete da izgledate napadno i previše dramatično. Takođe, makeup stručnjaci savetuju da izbegavate rumenila sa plavičastim podtonom.

Tamniji ten


Ako imate tamniji ten, trudite se da birate rumenila u crvenkastim, narandžastim, sivim ili braon nijansama. Ove nijanse konturišu lice i čine da ono izgleda detaljno i pažljivo definisano. Iskoristite svoj prirodni ten, na kome vam neki možda zavide i uz malo rumenila istaknite svoju lepotu i svoje prednosti.   

Pročitajte više: Pet najčešćih grešaka pri nanošenju rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L’Oreal Paris Infaillible Blush Paint Pinks

    Poručite odmah
  • L’Oreal Paris Infaillible Blush Paint Ambers

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Jedan dan sa Dunjom

Saznaj njenu jutarnju rutinu, pokupi trikove nege kože i šminkanja koje praktikuje usput dok se pravo iz teretane u kolima sprema za sastanak, a kasni...