Moj omiljeni makeup trend za ovu jesen by @anastasijastasha

Jesen je najbolje doba godine za bordo usne i to je nešto šta ja jako volim u šminkanju.

Iako tamnije usne važe za dramatične, ovaj trend lako možete uklapati uz bilo šta. Nijansa crvenog vina izgleda dobro uz mnogo podtonova i nijansi (vaše) kože, tako da, ukoliko ste do sada izbegavali ovu boju, moj savet je da je slobodno probate.

Moj omiljeni makeup trend za ovu jesen by @anastasijastasha

Na mlađim devojkama super izgledaju veoma tamne nijanse.

Ukoliko ste u vašim dvadesetim i tridesetim, možete probati i tonove koji vuku na braon. Ključ u ovom looku su što neutralnije našminkane oči i, po mom mišljenju, samo maskara je sasvim dovoljna. Takođe, za retro look, karmin možete naneti i prstima.

Ukoliko ste žene u četrdesetim, pedesetim ili starije, sigurno ste čule da tamniji karmini ženama dodaju godine. Ovo naravno nije tačno – ključ je u tome da prilagodite nijansu vašem licu i nosite je sa samopouzdanjem.

Moj omiljeni makeup trend za ovu jesen by @anastasijastasha

Sjaj na sredini usana će im dati na volumenu i to trik koji ja rado primenjujem.

Takođe, kada smo kod trikova, koristim papirne maramice kako bih blago tapkala i upila višak tamnog karmina koji može da se razlije van ivica usana. Zbog ovoga je bitna i upotreba olovke za usne. Maramicom takođe obrišem i zube, ukoliko je boja karmina prešla na njih.

Pročitajte više o: Stop greškama sa bronzerom!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 430 Mon Jules

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne, stashafashion

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Kako bi neki makeup proizvod dobio status superheroja transformišućih moći, on mora biti izuzetan, nepobediv i neustrašiv saveznik onih koji iskazuju ...