Moj prvi utisak o L'Oreal Infallible 24h Matte puderu by @imfashionbabe

Pre 5 ili 6 godina, kada make-up industrija nije bila u ovoj meri u ekspanziji, kada ste kupovali puder, niste imali priliku nešto specijalno da birate. Finiš, pokrivna moć, tekstura? Nije bilo bitno, samo da je pogođen ton pudera. Danas, postoji toliko različitih pudera i toliko opcija, da često i ja sama ne znam da izaberem.

Rekla bih da su mat puderi potpuni hit u poslednje 2 godine. Lično, nikada nisam bila opčinjena puderima sa mat finišom, zato što mi je tip kože više suv nego mastan, pa ja volim pudere koji mi izgled hidrirane i zdrave kože. Tako da je ovo je moj prvi susret sa puderom koji ima mat finiš.

Međutim, mnogo je više devojaka koje imaju masnu T-zonu ili generalno masan tip kože. Za kombinovanu ili masnu kožu, mat puder je spas!

Prvi utisci o L'Oreal Infallible 24H-Matte puderu? Iako nije namenjen mom tipu kože, apsolutno sam oduševljena i smatram da ćete ga obožavati ako imate malo masniju kožu!

Pokrivna moć? Savršena! Tekstura? Sjajna! Osećaj na koži? Kao da nemate ništa na licu!

Nakon celog dana provedenog u gradu, po ekstremno visokoj temperaturi , primetila sam da mi se oko nosa osušio puder, što mi se ne dešava obično, ali upravo iz razloga što meni T-zona nije masna, a puder je namenjen masnijoj koži nego što je moja. Međutim, s obzirom da ovaj tip pudera nije pretežno namenjen mom tipu kože, setila sam se da bi bilo pametno da sam pre pudera stavila prajmer.

Osim toga što mi se oko predela nosa malo osušio, nemam drugih primedbi. U jednom trenutku sam čak počela da se češem po licu, zaboravljajući da imam šminku. Sve što sam imala preko pudera (bronzer, rumenilo, hajlajter) nije se pomeralo u toku dana. 

 

Sve u svemu, opšti zaključak je da je puder fenomenalan i da ga preporučujem svim devojkama koje imaju kombinovanu ili masnu kožu. Ukoliko imate normalnu ka suvoj koži, probajte da ga koristite sa prajmerom ispod. A meni ostaje da se nadam da će u nekom trenutku kod nas stići i L'Oreal Pro Glow puder, koji je slične teksture, ali ima sjajniji finiš.

Sad kada imate puder, na redu je konturisanje! Da li ste već čitale moje savete za super-konturing?

Du Yo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible 24h Matte LOreal Paris

  • Infallible Mattifying Base L'Oreal Paris

Povezane teme: tečni puder, puder, mat

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesenji makeup: Top saveti za obrve, oči i usne!

Pripremili smo kardigane, kišobrane stavili u torbu i priznali sebi da je jesen pobedila. Udobno se smesti, jer sledi razotkrivanje jesenjih top trend...