Moj trik za manikir i pedikir kod kuće by @anastasijastasha

Danas pričamo o noktima.:) Ono što me najviše nervira kada su lakovi za nokte u pitanju jeste što imam takvu nokatnu ploču da mi lakovi traju veoma kratko. Ali, u odnosu na gel lakove po salonima, izbor boja je mnogo veći, i lepši!! Pogotovo kada su Essie lakovi u pitanju, njihovim bojama ne mogu odoleti!!

Ono što mi je pomoglo da rešim taj problem je završni sloj za efekat gel laka, koji sam nedavno otkrila. Zahvaljujući ovom Essie završnom sjaju, lakovi mi traju znatno duže i dobijam divan sjaj na njima.

 

Nekada nemam vremena za salone i lakše mi je da manikir ili pedikir uradim kod kuće, s ovaj gel mi je super jer i ne zahteva upotrebu UV lampi, pa tako i štedim nokte od njih. Ovako ne moram da natapam nokte u aceton 15 min i da turpijam slojeve kako bih skinula gel lak.

Završni sjaj mi nekako i izjednači lak na noktima i prekrije greškicu ukoliko je do nje došlo. Posebno kada radim pedikir, tj. mažem nokte na nogama, obavezno zakačim palac, i u tom slučaju samo pređem Essie Gel Setterom i ispravim grešku.

I ono što mi je fenomenalno je činjenica da ovaj topcoat mogu koristiti preko bilo kog laka!:)

Ovaj Essie Gel Setter je poprilično gust i stvara trajan, sjajni sloj preko laka za nokte. Suši se relativno brzo i produžuje trajanje laka. Skida se normalno, kao i bilo koji drugi lak za nokte.

Savršen je za vaš kućni manikir (i pedikir) i ja više bez njega nokte ne lakiram! 

Da li ste pročitale i mojih 7 pravila za održavanje šminke?

Vaša Anastasija

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Essie Gel Setter

    Poručite odmah

Povezane teme: nokti, manikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trikovi koji će ti pomoći da prestaneš da grickaš nokte

Koja je poenta manikira ako ga vrlo brzo uništiš...