Moje Fit Me! iskustvo by Dunja Jovanić

Ako me pratite duže vreme, onda znate da je moj omiljeni tečni puder drogerijskog ranga oduvek bio Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless i još pre dve ili tri godine sam ga stalno pominjala. Ne samo što sam pričala o ovom proizvodu u videima, već sam još tada nagovorila sve sestre, drugarice, širu i užu rodbinu da koriste ovaj puder. I svi su bili prezadovoljni! :)

Moje-Fit-Me-iskustvo-by-Dunja-Jovanić

Kada sam krajem prošle godine saznala da Fit Me dolazi na naše tržiste, doduše sa novom i poboljšanom formulacijom, niko nije bio srećniji od mene! 

S obzirom na to da ovaj puder koristim već četiri meseca, podeliću sa vama neke njegove karakteristike za koje smatram da bi vama bile korisne pri izboru i kupovini.

Nijansa

Fit Me Matte+Poreless koristim u nijansi 130 i moj prvi savet bi bio da uzmete nijansu koja je svetlija nego što ste koristili kada je bila dostupna prethodna verzija ovog pudera. Dakle, pre par godina, dok je bila dostupna prethodna Fit Me verzija, odgovarala mi je nijansa 220. 

Fit Me Efekti

Dunja Jovanić Fit Me Maybelline

Puderi sa mat efektom se generalno vezuju za izuzetno masnu kožu pa ono što mi se dopada jeste da je u ovom slučaju mat efekat umeren. To znači da ukoliko imate normalnu, ili normalnu ka suvoj koži, ovaj puder vam neće isušiti kožu, a to je verovatno najčešće pitanje koje dobijam od devojaka. Naravno, s obzirom na to da je ovo ipak Najbolji tečni puder za masnu kožu, ukoliko vam je koža više suvlja nego masna, onda je prethodno dobro hidrirajte i nahranite. 

Ne treba zaboraviti i efekat prekrivanja pora što će biti sjajno za sve devojke koje imaju problem sa proširenim porama. Ono kako ja objašnjavam ovaj efekat jeste da vam ovaj puder pruža instant „Photoshop efekat“. Lepo vam „izbluruje“ pore tako da izgledate veoma sveže i mladoliko. Takoreći – kao sa reklame! :) 

Ono čime sam još zadovoljna jeste dugotrajnost ovog pudera. Zaista ne „mrda“ od trenutka kada ga nanesete u toku dana pa do uveče. Moja koža je normalna ka suvoj, tako da ja ne prosijavam tokom dana i nemam potrebu da setujem ovaj puder ili da kožu matiram tokom dana. Ukoliko imate dosta masnu kožu, možete i da setujete puder tokom dana laganim puderom u prahu ili kamenu. Ali, to je već individualno i varira od osobe do osobe. 

Moj makeup eksperiment

Dunja Jovanić Fit Me Maybelline

Imala sam deset varijanti ovog pudera u raznim nijansama i napravila sam mini projekat, tako što sam podelila svih deset svojim drugaricama i sestrama. Ne samo da sam ja takav profesionalac da sam svima ubola pravu nijansu pudera, nego su sve oduševljene novom formulacijom.Tako da mislim da je vreme da ga i vi probate pa javljajte utiske! 

Ljub, ljub!

Ako uživate u Dunjinim savetima i make-up trikovima, pročitajte i: Zakamuflirajte svoje nedostatke by Dunja Jovanić

Pročitajte i o najnovijem trendu: Nude ajlajner

Naučite da se šminkate kao profesionalci: Profesionalno šminkanje korak po korak

Istaknite oči poput zvezda sa naslovnih strana: Top 5 maskara trikova

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako umanjiti sjaj lica i prikriti pore šminkom?

Delimo sa tobom savete i trikove kako da uz pomoć šminke izbegneš efekat neželjenog sjaja lica i učiniš pore vizuelno manjim ...