Moje obrve za dan i noć by Dunja Jovanić

Trebalo je dosta dugo grešiti i učiti na svojim greškama pa onda postati master u ovoj materiji. 

I to je bez šale prava istina. Da nisam grešila i obrve iscrtavala što crnjim krejonom i u obliku koji mi ne stoji, ali i da nisam prošla kroz faze kada sam imala pretanke obrve, ne bih danas imala obrve popunjene dlaku po dlaku koje izgledaju najprirodnije moguće. 

Inače, ono što me može izvesti iz takta kada su obrve u pitanju jeste kada me neko pita da li sam trajno iscrtala obrve nekom od sada popularnih metoda. „Pa, ljudi, ovo što vi vidite na mojim obrvama su godine iskustva, proučavanja i rada, a ne sat vremena posla u salonu“. :)

Dakle, obrve održavam sama. Od čupkanja do popunjavanja i svega ostalog. 

I imam dve varijante – jedna je dnevna, odnosno ona koju koristim za „no makeup look“, dok je druga za veče i malo jaču šminku. 

1. Dnevna varijanta podrazumeva sasvim malo šminke i obrve treba da prate takav izgled.

Moje-obrve-za-dan-i-noć-by-Dunja-Jovanić

U tom slučaju se opredeljujem za samo jedan proizvod, a to je Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler. On u sebi sadrži vlakna koja će vašim obrvama dati puniji izgled i boju kojom će prikriti eventualne „rupice“ u obrvama. Ovo je „on the go brows“ varijanta, što u mom slučaju znači imati prirodne i nesavršene obrve. 

2. Druga varijanta zahteva da se malo više posvetite svojim obrvama.

Moje-obrve-za-dan-i-noć-by-Dunja-Jovanić

Kao što sam napisala, radi se o malo „ozbiljnijem“ makeup looku, koji zahteva i malo jače obrve. Što, sa druge strane, ne znači i manje prirodne. Za ovaj izgled koristim Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil olovke za obrve u svetlijoj i tamnijoj nijansi. Prvu trećinu obrva popunjavam svetlijom nijansom, dok druge dve trećine popunjavam tamnijom olovkom. Na kraju dodajem i Brow Precise Fiber Filler kako bih fiksirala obrve i ujednačila njihovu boju. 

Više na: Iscrtavanje obrva: Kada treba stati?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Medium Brown

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Deep Brown

    Poručite odmah

Povezane teme: obrve, dunja jovanić, imfashionbabe

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 makeup proizvoda na koje ne moraš da trošiš puno novca.

Visoka cena nije uvek garancija vrhunskog kvaliteta i nikada ne treba potcenjivati jeftiniju drogerijsku ponudu koja često skriva prava otkrića po vrl...