Mojih 5 beauty zapovesti: @anastasijastasha

Ako ste kao ja i kao većina žena, gledaćete svoje slike iz prošlosti uz komentare poput onih da na toj slici izgledate znatno mršavije, mlađe, svežije ili da vam je kosa bila znatno gušća. Ali nemojte biti toliko strogi, gledajte sa pozitivne strane, sada ste zreliji i iskusniji, znate puno trikova koji će vas učiniti mlađom i svežijom, a evo i mojih top 5 beauty zapoveti koje su od krucijalne važnosti za lepotu:

1. Nemojte spavati sa šminkom

Nikada, ali nikada za svojih 28 godina nisam učinila ovako nešto i zahvaljujući tome stalno dobijam komplimente na račun moje kože i mog tena. Kažu "to je genetika", ali ja svakako mislim da nega ima veliki značaj. Ponekad, više vremena provedem skidajući nego stavljajući šminku, ali se uvek potrudim da apsolutno ništa ne ostane na mom licu. Uvek nađite vremena da uklonite šminku.

2. Nosite zaštitni faktor

Ovo se prvenstveno odnosi na vaše lice, koje je uvek najviše izloženo suncu, tokom cele godine. A sada već svi znaju koliko sunce može biti oposno za vašu kožu. Ja volim da umesto baze stavim dnevnu kremu sa faktorom, a sreća je da danas mnogi puderi, BB ili CC kreme u sebi imaju zaštitne faktore. Ne zaboravite i na ruke, dama se poznaje po rukama, a zaštitni faktor sprečiće nastanak prevremenih (staračkih) pega ili fleka od sunca.

3. Nosite parfem u torbici

Parfem uvek zatreba i dobro dođe, ako ništa drugo, uvek će vam popraviti raspoloženje. Ja nalazim razne male bočice koje uvek nosim sa sobom.

4. Kosa i šišanje

Šišajte se na 6 do 8 nedelja. Pored toga što je ovo bitno za zdravlje i jačinu vaše kose, imaćete uvek dobru frizuru.

5. Crveni karmin

Crveni karmin je odličan da prekrije umor, crveni karmin će uvek biti u modi, crveni karmin stavite na usne kada vam treba upečatljiva šminka a nemate vremena da na oči stavite ništa drugo sem maskare, crveni karmin svakome dobro stoji, samo treba naći pravu nijansu.

Vaša Anastasija

Povezane teme: šminka, crveni karmin, nega

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Koja je razlika između dnevne i noćne kreme, kako odabrati onu pravu?

Verovatno ni sama nisi sigurna da li ti je potrebna dnevna i noćna nega u skincare rutini, otkrivamo ti sve tajne i osnovne razlike dnevne i noćne kr...