Monohromatsko šminkanje koje ćete voleti ove jeseni

Monohromatski trendovi su osvojili sve modne piste te smo već nekoliko godina unazad imali prilike da vidimo dame u jednodelnim i jednobojnim izdanjima. Kada ih je ceo svet prihvatio za odevanje, sledeći korak je bio da se prenesu i makeup univerzum.

Sada vam predstavljamo nekoliko „matchy-matchy“ izgleda koje ćete prosto obožavati ove sezone, jer kada uparimo sve nijanse jedne boje – vreme je da magija počne.

 • Jesenji konvencionalni šik

  Jesenji konvencionalni šik

  Širok spektar jesenjih boja nam omogućava različite monohromatske kombinacije. Ipak, klasična braon nijansa je i dalje nezamenjiva. Ukoliko želite da postignete ovakav izgled, odlučite se za mat šminku jer ćete tako najlakše upariti nijanse.

  Tamniji ruž će istaći belinu zuba i oblik usana, dok će braon senka na očima postati prirodna nijansa koju možete kombinovati sa različitim stilovima. Za neodoljivi izgled kombinujte Maybelline New York Super Stay Matte Ink tečni ruž sa The Nudes paletom senki.

 • Eksplozija boja

  Eksplozija boja

  Ovakav izgled ne mora biti samo konvencionalan. Ukoliko se odlučite za eksperimentisanje, predlažemo vam da pokušate za zavodljivim burgundy nijansama koje su ove sezone pravi hit. Da biste postigle ovakav look, kombinujte neke od crvenih tonova Maybelline New York The Burgundy Bar palete sa crvenim Color Sensational Vivid Hot Lacquer tečnim karminom.

 • Nude is good

  Nude is good

  Pored toga što pruža odličan neutralan izgled, nude je savršena za kreiranje monohromatskog izgleda. Odlučite se za omiljene nijanse iz Maybelline New York The Nudes palete i uparite je sa savršenim nude Matte Ink ružem. Teksture ovih senki i ruževa se podudaraju, te ćete uspeti da uskladite baš svaku nude nijansu.

 

Pročitaj još: Color-blocking trend: Usne i oči

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

  Poručite odmah
 • The Nudes Maybelline New York

  Poručite odmah
 • Maybelline Color Sensational Vivid Hot Lacquer So Hot

  Poručite odmah
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Dreamer

  Poručite odmah
 • Maybelline Burgundy Bar Palette

Povezane teme: šminka, senke za oči, oči, karmin

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

BESA X L'Oréal Paris: Makeup pripreme pred svečenu premijeru popularne domaće serije!

MakeUp tim je prošle nedelje prisustvovao svečanoj premijeri druge sezone popularne TV serije BESA, na kojoj su glumice Hana Selimović i Milica Zarić ...