MULTIMASKING: Koja je tvoja omiljena kombinacija?

Kućni desetominutni tretman lica glinom je savršen način da se relaksirate, a svojoj koži pružite instant detoksifikaciju. Pošto vam je verovatno prešlo u naviku da jednu vrstu maske nanosite na celo lice – proces poznat kao monomasking – mi vam sada predstavljamo multimasking.

Ova beauty tehnika je idealna ako imate mešovitu kožu, odnosno ako vam je T-zona malo masnija, ili ako jednostavno želite da dostignete drugačije efekte na različitim delovima lica. Prema tome, evo kako da u nekoliko svakodnevnih situacija potpuno savladate multimasking uz nezamenljive L'Oréal Paris Pure Clay maske od gline.

Jutarnje osveženje

MULTIMASKING-Koja-je-tvoja-omiljena-kombinacija

Po jutru se dan poznaje! Ako je ovo tačno, hajde da makar jednom nedeljno započnemo dan beauty rutinom u kojoj ćemo koristiti Glow i Exfo verzije Pure Clay maski.

Nakon samo 10 minuta, vaša koža će biti čistija, mekša i glađa, a vi ćete se osećati sveže i potpuno probuđeno za sve obaveze koje vas čekaju tog dana.

Nakon sporta

Iste dve maske u istom rasporedu možete naneti i nakon svoje omiljene sportske aktivnosti. Ova multimasking rutina učiniće da vaš ten izgleda ujednačenije i svežije, a time ćete zaokružiti osećaj zadovoljstva nakon teretane.

Naporan dan

MULTIMASKING-Koja-je-tvoja-omiljena-kombinacija

Imali ste stresan i previše dug dan na poslu ili fakultetu? Kako biste sve tragove umora potpuno uklonili sa svog lica, prethodnoj kombinaciji maski dodajte i Purify varijantu sa ekstraktom eukaliptusa.

Uklonićete višak sebuma i pročistiti pore, a vaše lice će dobiti ravnomernu baršunastu teksturu.

After party

MULTIMASKING-Koja-je-tvoja-omiljena-kombinacija

Znamo da je ubrzana večernja rutina sve što želite nakon izlaska. Međutim, savetujemo vam da pre odlaska u krevet izdvojite neki minut više i ove kvalitetne maske nanesete na čisto lice nakon što ste uklonili šminku i umili se.

Na ovaj način, pored matiranja T-zone, uklonićete sve nečistoće iz pora i pružićete vašoj koži opuštanje koje joj treba nakon još jedne nezaboravne noći.

Više na: Večernja beauty rutina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

5 beauty trikova za prikrivanje znakova prolećnog umora

Iako je prolećni umor normalna pojava, problem nastaje kada njegovi tragovi postanu vidljivi na našoj koži, pogotovo na licu...