MULTIMASKING: Koja je tvoja omiljena kombinacija?

Kućni desetominutni tretman lica glinom je savršen način da se relaksirate, a svojoj koži pružite instant detoksifikaciju. Pošto vam je verovatno prešlo u naviku da jednu vrstu maske nanosite na celo lice – proces poznat kao monomasking – mi vam sada predstavljamo multimasking.

Ova beauty tehnika je idealna ako imate mešovitu kožu, odnosno ako vam je T-zona malo masnija, ili ako jednostavno želite da dostignete drugačije efekte na različitim delovima lica. Prema tome, evo kako da u nekoliko svakodnevnih situacija potpuno savladate multimasking uz nezamenljive L'Oréal Paris Pure Clay maske od gline.

Jutarnje osveženje

 

Po jutru se dan poznaje! Ako je ovo tačno, hajde da makar jednom nedeljno započnemo dan beauty rutinom u kojoj ćemo koristiti Glow i Exfo verzije Pure Clay maski.

Nakon samo 10 minuta, vaša koža će biti čistija, mekša i glađa, a vi ćete se osećati sveže i potpuno probuđeno za sve obaveze koje vas čekaju tog dana.

Nakon sporta

Iste dve maske u istom rasporedu možete naneti i nakon svoje omiljene sportske aktivnosti. Ova multimasking rutina učiniće da vaš ten izgleda ujednačenije i svežije, a time ćete zaokružiti osećaj zadovoljstva nakon teretane.

Naporan dan

 

Imali ste stresan i previše dug dan na poslu ili fakultetu? Kako biste sve tragove umora potpuno uklonili sa svog lica, prethodnoj kombinaciji maski dodajte i Purify varijantu sa ekstraktom eukaliptusa.

Uklonićete višak sebuma i pročistiti pore, a vaše lice će dobiti ravnomernu baršunastu teksturu.

After party

 

Znamo da je ubrzana večernja rutina sve što želite nakon izlaska. Međutim, savetujemo vam da pre odlaska u krevet izdvojite neki minut više i ove kvalitetne maske nanesete na čisto lice nakon što ste uklonili šminku i umili se.

Na ovaj način, pored matiranja T-zone, uklonićete sve nečistoće iz pora i pružićete vašoj koži opuštanje koje joj treba nakon još jedne nezaboravne noći.

Više na: Večernja beauty rutina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Purify Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Pure Clay Exfo Mask

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti kako da osvežiš svoj prolećni look i zaobiđeš prolećni umor na licu.

Iako se većina ljudi oseća energično i poletno kada stigne proleće pojedinci se mogu osećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, reč je o prolećnom ...