Multimasking po tvojoj meri

Kako određeni delovi lica imaju različite probleme, potrebno im je obezbediti različite benefite čišćenja i nege. Zato je multimasking, tačnije upotreba nekoliko različitih maski idealno rešenje.

Multimasking nam omogućava da svaki deo lica tretiramo na odgovarajući način, jer svaka maska ima specifične efekte koji odgovaraju potrebama različitih delova kože lica.

Upravo zbog toga, naš izbor su L’Oréal Paris Pure Clay maske od gline koje će ti olakšati čišćenje lica na najbolji mogući način.  

Rešite se nečistoć


Pošto je lučenje sebuma najizraženije u T-zoni, podrazumeva se da ćete na ovu regiju obavezno naneti neku masku. Ali koju?

Mi vam savetujemo da, ukoliko imate kombinovanu do masnu kožu, nanesete Pure Clay Purify masku na čelo i obraze i tako vašem licu vratite svežinu, ali je održite matiranom, bez masnog sjaja . 

Vratite blistavost koži


Vaše lice je izgubilo blistavost? Više nema problema! Preporučujemo vam korišćenje Pure Clay Glow maske. Nanesite je na čelo i obraze i već nakon prve upotrebe primetićete da se koži vratila blistavost.

Očistite pore


Ukoliko želite da se rešite mrtvih ćelija i kože koja je počela da se peruta, onda je Pure Clay Exfo maska kao stvorena za vas. Ekstrakt crvenih algi i kremasta tekstura očistiće pore i izvršiti blagi piling, koji će učiniti vašu kožu mekom i glatkom.

Nanošenjem ove maske na čelo, nos i bradu, ujednačićete ten i vratiti mu blistavost.

Pročitaj više: 5 razloga da eksfolijacija postane deo vaše beauty rutine​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

Povezane teme: nega, osetljiva koža, maske za lice, čišćenje lica

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skidanje šminke: sve što treba da znate

Možda niste znali ali ako jedno veče ne skinetš kompletnu šminku, posledice mogu biti velike i dugotrajne....