Na Fashion Week-u je i publika najavila trendove: Make up izdanja poznatih dama koja ćete poželeti da iskopirate odmah

Poznate dame zablistale su poput svetskih imena iz sveta mode. Marina TadićDragana Mićalović i Snežana Dakić su privukle najviše pažnje, i to iz razloga što su pažnju podjednako posvetile i autfitu, ali i šminki i frizuri.

Snežana Dakić

 

Kolekcija Monogram by @ateljeigortodorovic na @belgradefashionweek i nova haljina iz moje kolekcije #ppgforsnezanadakic

A photo posted by Snezana Dakic (@snezanadakic) on


Snežana Dakić ponela je dve zvezde jeseni: rese i bordo boju. Bordo boji nije odolela ni kada je u pitanju šminka, pa je ponela tamniji ruž u više nego popularnoj nijansi, a nije izostao ni hajlajter koji je nezaobilazan deo make up rutine svake dame koja obožava da se fotografiše, jer ima potencijal da akcentuje vaš omiljeni deo lica, bilo da su to usne ili jagodice.

Marina Tadić

 

✌🏻️🌸 @atelier_bojana_jovetic

A photo posted by Marina Tadic (@marinatadic1) on


Marina Tadić takođe je najavila modni trend: u pitanju su komadi u metalik bojama. Ona je odabrala mat zlatne pantalone koje su centralni komad i iz tog razloga su ostali komadi bili crni i jednostavni.  Kada je reč o šminki, Marina se opredelila za prirodan izgled, savršene konture lica i sve nijanse nud odličan su izbor ukoliko želite da naglasite svoju prirodnu lepotu.

Dragana Mićalović

 

Prva revija moje drage @bojanajovetic ❤️ #jumpsuit #jacket #sacreevictoire @sacreevictoire #fashion #fashionstyle #urbanstyle #ootd

A photo posted by Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) on


Dragana Mićalović se odlučila za jednostavan, ali efektan kombinezon koji je uklopila uz uvek aktuelnu bajkerku i crne salonke. Cela kombinacija deluje još urbanije upravo zahvaljujući neurednim kovrdžama i sve popularnijem no make up look-u. Ovaj look postićićete tako što ćete koristiti samo puder, rumenilo i maskaru. Umesto ruža, na usne nanesite puder kako bi se stekao utisak da nosite najprirodniju nijansu nud ruža.

Pročitajte više o: Best of Paris Fashion Week (VIDEO)

Povezane teme: poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovi trendovi sa New York Fashion Week-a će zaživeti i na ulicama

Oni će te sigurno inspirisati, ali i dati predstavu o onome šta možeš da očekuješ u narednoj godini kada je u pitanju moda, ali i budući makeup trendo...