Najbolje kombinacije senki za oči

Verovatno znate koliko senke za oči mogu da poboljšaju izgled očiju, a prava paleta vam uvek nudi inspiraciju da eksperimentišete u šminkanju za neki važan događaj.

Prema tome, sledeće kombinacije senki koje smo osmislili čekaju samo na vas.

Nude i braon


U svakoj prilici, kombinacija ove dve nijanse osiguraće vam klasičan look – prikladan u svakom trenutku, ali svakako upečatljiv. Ova dva tona se najčešće i prodaju u duetu te ne morate kupovati različite palete da biste konačno pronašle ove dve nijanse. Ova kombinacija odaje utisak odvažne, sigurne dame, spremne za svaki izazov.

Braon i zlatna


Za razliku od uobičajenog crno-sivog smoky eye looka, zlatno-braon varijanta je mnogo suptilnija. Kombinacija ova dva tona učiniće vaš pogled nezaboravnim, a celokupan izgled jakim i neustrašivim.

Boje šampanjca i ruže

Broj jedan među romantičnim izdanjima! Ovaj spoj veoma prija i vašem i oku posmatrača, te je neizostavan kada su u pitanju kombinacije koje barem jednom morate probati, a zatim i koristiti zauvek. U odnosu na to kakav prelaz želite (svetlo ka tamnom ili obratno), ova dva tona su među najpraktičnijima te u obe varijante nećete pogrešiti.

Plava i žuta


Žuta senka će istaći vaše kapke kao od šale, a kombinacija ove dve boje je jedna od onih dramatičnih, pažljivo osmišljenih za specijalne prilike. Za nanošenje tamnije plave senke koristite četkicu za korektor – pri takvom nanošenju su manje šanse da ćete morati da se šminkate iz početka ako napravite grešku. S druge strane, ovo je onaj momenat gde oba tona imaju posebnu ulogu i moraju se podjednako videti, kako bi upotpunili ceo look na pravi način.

Pročitajte još: 5 pravila za dnevno šminkanje očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Rock Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The 24karat Nudes Palette

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...