Najbolje kombinacije senki za oči

Verovatno znate koliko senke za oči mogu da poboljšaju izgled očiju, a prava paleta vam uvek nudi inspiraciju da eksperimentišete u šminkanju za neki važan događaj.

Prema tome, sledeće kombinacije senki koje smo osmislili čekaju samo na vas.

Nude i braon


U svakoj prilici, kombinacija ove dve nijanse osiguraće vam klasičan look – prikladan u svakom trenutku, ali svakako upečatljiv. Ova dva tona se najčešće i prodaju u duetu te ne morate kupovati različite palete da biste konačno pronašle ove dve nijanse. Ova kombinacija odaje utisak odvažne, sigurne dame, spremne za svaki izazov.

Braon i zlatna


Za razliku od uobičajenog crno-sivog smoky eye looka, zlatno-braon varijanta je mnogo suptilnija. Kombinacija ova dva tona učiniće vaš pogled nezaboravnim, a celokupan izgled jakim i neustrašivim.

Boje šampanjca i ruže

Broj jedan među romantičnim izdanjima! Ovaj spoj veoma prija i vašem i oku posmatrača, te je neizostavan kada su u pitanju kombinacije koje barem jednom morate probati, a zatim i koristiti zauvek. U odnosu na to kakav prelaz želite (svetlo ka tamnom ili obratno), ova dva tona su među najpraktičnijima te u obe varijante nećete pogrešiti.

Plava i žuta


Žuta senka će istaći vaše kapke kao od šale, a kombinacija ove dve boje je jedna od onih dramatičnih, pažljivo osmišljenih za specijalne prilike. Za nanošenje tamnije plave senke koristite četkicu za korektor – pri takvom nanošenju su manje šanse da ćete morati da se šminkate iz početka ako napravite grešku. S druge strane, ovo je onaj momenat gde oba tona imaju posebnu ulogu i moraju se podjednako videti, kako bi upotpunili ceo look na pravi način.

Pročitajte još: 5 pravila za dnevno šminkanje očiju

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York The Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Rock Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The 24karat Nudes Palette

  Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nekoliko razloga za jesenji burgundy makeup

Burgundy je najbolja nijansa crvene za ovu sezonu...