Najbolje palete senki za smokey eye look

Decembar je mesec ispunjen sujetom i to iz više razloga. Tako je hladan, a ujedno pun vedrine. I svi ga nestrpljivo očekujemo. Za mnoge od nas, praznična okupljanja dragih ljudi su najlepši trenuci tokom zimskih dana. Zar to nisu dovoljni razlozi da svaka od nas poželi da izgleda savršeno u tim trenucima? Kada je novogodišnji stajling u pitanju, odluka je laka – omiljena mala crna haljina i već smo na korak do savršenstva. Ali, kada je izbor šminke u pitanju, moramo pažljivo da biramo, kako bismo se prikazale u punom sjaju.

Teško je zamisliti efektan novogodišnji makeup bez klasičnog smokey eye looka. To je onaj detalj koji sve Pepeljuge pretvora u princeze.  Ali koji smokey eye izabrati? U pomoć stižu tri palete senki!

1. The Nudes


U ovoj paleti je svaka od fenomenalnih 12 nijansi našla svoje mesto – od crnih i tamno sivih, do zlatne i bež. Maybelline New York The Nudes je paleta koja ti je potrebna ako na svojim kapcima želiš klasičan smokey eye. Njegova glavna odlika je intenzivno crna boja na spoljašnjim krajevima kapka, koje bi trebalo naneti u zavisnosti od oblika tvojih očiju. Počni sa zlatnim nijansama – svetliju nanesi na unutrašnje uglove oka kako bi otvorila pogled, i nastavi sa tamnijom nijansom. Nakon zlatnih nijansi, vreme je za klasičnu smokey eye crnu nijansu, dok ti za prelaznu nijansu može poslužiti siva, koja se nalazi odmah iznad nje u ovoj paleti.

2. The Rock Nudes


Sa istim brojem nijansi kao i The Nudes, ova paleta senki je idealan izbor za sve buntovnice koje šminkom žele da pokažu svoj stav. Inspirisana rok muzikom, ova paleta te prosto izaziva da stvoriš nešto potpuno drugačije i jedinstveno. Izaberi četiri nijanse – belu, ljubičastu, sivu i srebrnu. Počni sa najtamnijom nijansom koju ćeš naneti na spoljne krajeve kapka. Iznad nje, dodaj malo sive nijanse sledeći pregib kapka. Kako bi oči izgledale otvorenije, ispod obrva nanesi belu senku u unutrašnji ugao oka. Sada je vreme za malo ekscentričnosti – na donji kapak nanesi ljubičastu senku i nemoj štedeti!

3. The 24karat Nudes
Uz pomoć ove palete možeš kreirati 13 potpuno različitih lookova, savršenih za sve devojke koje vole sjaj. A sjaj je deo predstojećih praznika! Sigurni smo da nećeš moći da odoliš našem predlogu. Neka tvoje oči budu neodoljive uz pomoć samo dve nijanse iz palete – zlatne i tamno srebrne. Zlatnu nijansu nanesi duž celog kapka sve do pregiba. Na donji kapak uz samu ivicu trepavica nanesi srebrnu boju. Na ovaj način ćeš dobiti efekat koji je potpuno u duhu svetlucavih praznika.

Pročitaj još: Top 5 proizvoda za šminkanje očiju iz 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Nudes

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The Rock Nudes

    Poručite odmah
  • Maybelline New York The 24karat Nudes

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, smoky eye

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Pripreme za doček Nove godine: Kako da šminka traje celu noć?

Bliži se doček Nove godine i jedan od problema sa kojim se devojke susreću jeste postojanost makeup-a, odnosno kako da obezbedimo da nam šminka traje ...