Najbolje senke za braon oči

Kao i pri odabiru drugih make up proizvoda, tako i za senke, veoma je važno odabrati adekvatnu nijansu kako bi dame na najlepši način istakle oči. Kada su u pitanju smeđe, braon oči, budite srećne jer imate najzahvalniju boju očiju kada je izbor senke u pitanju. Ono što bi svaka dama sa ovom bojom očiju trebala da zna jeste koje nijanse senke joj najviše pristaju.

Tamno smeđe oči

Ukoliko imate nešto tamniju nijansu braon boje očiju idealan izbor za svaki dan jesu zemljane ili nude nijanse. Na taj način dobićete prirodan i zdrav izgled očiju i kapaka. Nude nijanse istaći će boju vaših očiju ali će im i pokloniti blistavost i svežinu.

Savet stručnjaka jeste da to budu svetle boje, bež nijanse, a povremeno budite hrabre pa se poigrajte sa bronzanim i nešto tamnijim bojama.

Za večernju varijantu dodajte nešto više glamura od običnog pa izaberite zagasite nijanse senki za oči. Braon smokey eye sa primesama crne biće pun pogodak kada je izgled vaših očiju u pitanju. Ono što je važno jeste da obratite pažnju kako ne bi ste "zapušile" vaše oči tako što ćete na vrh donjeg kapka naneti samo trunku svetle ili sedefaste senke.

Svetlo smeđe oči

Svetlo smeđe oči idealne su za kombinovanje boja i nijansi. Profesionalci preporučuju zelenkaste tonove, posebno onda kada su tamne oči u paketu sa tamnijom kosom. U ovom slučaju tamnije nijanse senke za oči koristite kako bi najlakše konturisale vaše oči.

Hrabrije dame za večernji make up look neka se odvaže! Izaberite jarke boje, neka na vašim očima zablista ljubičasta, žuta ili pak rojal plava nijansa koje ćete najbolje uklopiti sa nežnim nijansama, poput roze ili boje breskve koje mogu da posluže kao idealna kombinacija, a i boja za konturisanje.

Budite inovativne i napravite vašu idealnu kombinaciju boja, izaberite tonove koji najbolje pristaju vašim očima kao i bojim lica, i time napravite svoj lični pečat uz pomoć Loreal senki za oči.

Pročitajte više o: Najveće makeup greške devojaka sa braon očima

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Color Riche La Palette Ombre

    Poručite odmah
  • L'Oréal Color Riche La Palette Nude Beige

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, oči

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vruća pitanja sa Enom Lunom i Martinom

Aleksandar Đikić, popularni Điki, Makeup in the City ove nedelje donosi vruća pitanja sa Enom Lunom i Martinom...