Najbolji beauty trik da tvoje čelo izgleda manje

Svaka devojka ima nešto što bi htela da „ispravi“ pomoću čarobnog makeup štapića.

Iako mnogi ni ne primete naše nedostatke, oni nam se često učine strašnim i previše uočljivim. Uz sve to, retko kada se prisetimo da i poznate dame imaju neku sličnu slabu tačku, kao što je, na primer, visoko čelo, koje bi htele da učine vizuelno manjim. Ukoliko se i ti pronalaziš u ovome i nisi se sasvim pomirila sa tim, za tebe postoji mali trik koji će ti pomoći kada je u pitanju tvoje visoko čelo.  


1. korak

Najpre, skupi kosu tako da ti ne ide na lice. Zatim uzmi korektor za nekoliko nijansi tamniji od tvog prirodnog tena i pomoću njega i odgovarajuće četke iscrtaj liniju na čelu duž linije kose.

2. korak

Upotrebi manju pufnastiju četku za senke za oči da izblendiraš prethodno iscrtanu liniju. Ovaj korak je veoma bitan jer moraš sve dobro da izblendiraš dok potpuno ne nestane prvobitno vidljiva linija.

3. korak  

Pusti kosu i neka ti razdeljak bude na jednoj strani kako bi skrenula pažnju sa čela i neutralisala ga. Na kraju, upotrebi mat tečni puder koji će tvoj look osigurati za ceo dan.

Pročitaj još: 4 mesta na koja možda ne nanosite hajlajter – a trebalo bi

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Camo 02 Medium

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zašto izabrati tečni puder obogaćen hijaluronskom kiselinom?

Hijaluronska kiselina se poslednjih godina stalno spominje u bjuti industriji i ona je čest sastojak krema i seruma za lice...