Najbolji make-up novogodišnji pokloni

1. Mini make-up paleta


Neke od mini mejkap paleta mogu da sadrže sve što je ženi potrebno za šminkanje. Senke, rumenila, sjajevi za usne u okviru jedne palete mogu da oduševe svaku pripadnicu nežnijeg pola. Ovu paletu možete da pronađete u svim prodavnicama šminke i kozmetike. Osim paleta koje su višenamenske, možete pronaći one koje sadrže samo ruževe za usne i senke za oči.

2. Četkice za šminkanje


Kvalitetan mejkap alat je uvek poželjan poklon. Ne možete da pogrešite nijansu, kao kod drugih mejkap proizvoda, pa predstavlja univerzalan poklon kome će se obradovati svaka devojka. Možete da izaberete četkice za nanošenje rumenila, pudera, karmina i korektora. Postoji širok dijapazon četkica za nanošenje senki za oči i ajlajnera, pa vam preporučujemo da poklonite set četkica koje sadrže i preko 6 različitih u pakovanju.


3. Ruž za usne


Ovo je proizvod koji je uvek pun pogodak kao poklon. Postoji nepisano pravilo da žena nikada ne može da ima previše ruževa, a svi oni koji imaju dilemu šta da poklone neka se vode tom izrekom. Univerzalni crveni karmin pristaje gotovo svima, a u modi je i nežna nude nijansa, tako da je i dilema oko nijanse skoro pa rešena.

Pročitaj više o: Tri najvažnija make up trenda za zimu

 

Registrujte se / Prijavite se