Najbolji make up trikovi za ruževe koje smo naučili u prošlom mesecu 

Iako vam na prvi pogled sve deluje suviše komplikovano, nekoliko jednostavnih trikova koje smo naučili u proteklom periodu svim damama definitivno će olakšati život. 

1. Pretvaranje sjajnog karmina u mat 


Ukoliko želite da od bilo kog sjajnog karmina dobijete mat završnicu, sve što treba da uradite jeste da preko njega na usne nanesete puder u kamenu.

2. Uradi sama - metalik usne

 

 


Metalik je jedan od vodećih trendova ove sezone, a mnogim pripadnicama lepšeg pola teško je da pronađu ruž ovakve teksture u željenoj nijansi.

Tada na scenu stupa još jedan fenomenalan trik, a to je da preko bilo kog mat karmina nanesete sjajnu senku, a rezultat je metalik efekat. Ukoliko želite da vam usne ipak budu sjajne, samo na kraju dodajte sjaj za usne. 

3. Ombre usne 


Ombre efekat prešao je i na usne, a najbolji način da izvedete ovu tehniku jeste da u uglove usana nanesete svetliju nijansu, dok ćete na sredinu staviti tamniju.

U ove svrhe odlično vam može poslužiti bela olovka za oči, koju samo treba dobro izblendati u uglovima usana. Ukoliko se odlučujete za tamne ruževe, belu olovku samo zamenite crnom.

4. Vizuelno veće usne

 

 


Kako biste svoje usne vizuelno učinile punijim, većim i sočnijim potrebno je samo da nanesete hajlajter iznad gornje usne, a malo bronzera ispod donje. 

5. Uz pomoć karmina istaknite i oči 

 

 


Neka nijansa karmina bude u kontrastu sa bojom vaših očiju, kako bi i usne i karmin došli do izražaja. 

Pročitj više: Tri trika za postojani ruž za usne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

    Poručite odmah
  • Maybelline Strobing Stick Highglither

Povezane teme: šminka, oči, karmin, ruž, sjaj za usne, usne, mat, mat usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Osunčana ili ne bronzeri su tu da ti pruže prirodnu preplanulost. Kako ih pravilno izabrati

Preplanuli ten je obavezan kada je u pitanju ovo doba godine. Otkrivamo ti kako da ga postigneš sa odgovarajućim bronzerom, prema svom licu i tonu kož...