Najbolji makeup pokloni za Jarčeve

Nastupio je period vladavine Jarca, a to je pravo vreme da obraduješ svoju prijateljicu, rođenu u ovom znaku. Kao što verovatno znaš, žene Jarčevi su po prirodi veoma izbirljive, tvrdoglave i veoma se kritički odnose prema poklonima, pa je zato izbor odgovarajućeg poklona često uzrok glavobolje. Ne brini, mi smo kao i uvek tu da ti pomognemo...

Ajlajner


Jarčevi spadaju u grupu kardinalnih znakova, a njihova glavna osobina je da su veliki inicijatori i pokretači, i uvek kategorični. Zato je za ženu Jarca idealan poklon onaj koji će joj pomoći da istakne svoju kategoričnost. Ništa bolje ne naglašava odlučnost i kategoričnost, kao dobar ajlajner. Izaberi proizvod intenzivne crne boje, čiji vrh omogućava precizno nanošenje savršene linije.

Paleta senki


Boje koje se vezuju za ovaj horoskopski znak su tamnozelena, crna i boja purpura. Tamniji tonovi odgovaraju temperamentu žene Jarca, čija je vladajuća planeta Saturn, i  savršeni su za kreiranje dramatičnog makeup looka. Odaberi paletu koja sadrži veliki izbor visoko pigmentovanih senki, intenzivnih nijansi.

Prirodni tonovi


Kako ovaj znak svoju energiju crpi iz Zemlje, svakako će se obradovati makeup poklonu prirodnih nijansi. Naš predlog je kvalitena olovka i senke za obrve u svetlobraon nijansi. Dodaj ruž braonkastih podtonova i bronzer, kojim će tvoja prijateljica nežno istaći prorodnu boju svog tena. Sigurni smo da će ovakav poklon ostaviti bez teksta svaku pripadnicu ovog znaka zodijaka.   

Pročitajte još o: Horoskopski znaci i šminka (prvi deo)

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Sensational Liner

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Blushed Nudes Palette

  Poručite odmah
 • Maybelline SuperStay Matte Ink Voyager

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ajlajner, ruž, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5: Drogerijske maskare koje odlično rade svoj posao!

Za tebe smo napravili listu od pet maskara, koje daju sjajne rezultate, a možeš ih naći u drogerijama po pristupačnim cenama ...