Najbolji makeup pokloni za Škorpiju

Ona je zavodljiva, ćudljiva, duhovita, emotivna i misteriozna. Ona je žena Škorpija. Upravo zbog takvog neuhvatljivog karaktera, kupovina poklona za Škorpiju za mnoge predstavlja noćnu moru. Srećom, za pravu damu uvek postoji pravi makeup poklon sa porukom koju će razumeti, a mi vam predstavljamo nekoliko takvih:

Istaknite njenu zavodljivost


Atraktivne kakve jesu, Škorpijama je veoma stalo do titule zavodnice. Ipak, one uvek osvajaju diskretno, smelim i zavodljivim pogledom te mnoge pripadnice ovog znaka koriste ajlajner kako bi to i istakle. Ovaj makeup proizvod je uvek odličan odabir za Škorpiju, a stručnjaci su izdvojili Maybelline New York Sensational Liner kao jedan od najboljih.

Dozvolite joj da ostane misteriozna


Uz zavodljivi pogled uvek ide i doza misterioznosti, a jedna od tajni zagonetne Škorpije leži upravo u dobroj maskari. Uparite svoj ajlajner sa efektnom Lash Sensational maskarom i to je sasvim dovoljno da ovaj horoskopski znak oborite s nogu.

Podržite njenu divlju stranu


Neuhvatljiva Škorpija je uvek raspoložena za makeup eksperimentisanje i u njenom slučaju to uvek uspeva. Budite njen „partner u zločinu“ i pomozite joj da otkrije svoju divlju stranu na najbolji način – eksplozijom zavodljivih boja.

Ukoliko je vaša Škorpija jedna od onih dama koja svoju esktravagantnost usklađuje sa zavodljivošću, predlažemo da joj pronađete savršen tečni ruž, kao što je to Maybelline New York Matte Ink čija tekstura i postojanost savršeno odgovara njenom temperamentu.

Pročitajte više: 1 paleta senki za 3 različita izgleda

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Lash Sensational Full Fun Effect

  • Maybelline New York Sensational Liner

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 50 Voyager

Povezane teme: maskara, ajlajner, oči, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati šminku za svetao ten

To što imate svetao ten nije prepreka – naprotiv, možete pretvoriti boju svoje kože u svoj najveći adut tako što ćete odabrati prave makeup proizvode...