Najbolji makeup pokloni za Strelca

Predstavnice ovog vatrenog znaka važe za najveće zavodnice među horoskopskim znacima. One su nepokolebljive, odvažne, teško ukrotive.

Za početak, treba znati da žena Strelac ima visoke standarde i retko kada dozvoljava sebi da padne ispod svojih standarda i kvaliteta. Zato pri izboru idealnog makeup poklona morate biti spremni za ozbiljnu kupovinu. Žena Strelac će umeti da ceni poklon samo ako je on pažljivo odabran.

Lash Sensational maskara

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Žena Strelac voli da se u onome što nosi oseća udobno i najviše joj odgovaraju prirodni materijali poput pamuka, vune i lana. Prema astrolozima, dragi kamen koji najbolje opisuje ženu Strelca je roze kvarc pa je tako svaki poklon u ovoj boji idealan poklon za nju. Zato izaberi dobro poznatu Maybelline New York Lash Sensational maskaru, koja će je već na prvi pogled očarati.

Kako ona voli da osvaja suprotni pol samo svojim pogledom, ova maskara će lako postati njen najbolji prijatelj. Četkica ove maskare je napravljena tako da razdvaja i definiše trepavice, stvarajući efekat „lepeze“. Zbog svoje formule, Lash Sensational maskara je veoma postojana, što će još više osvojiti ženu rođenu u znaku Strelca jer neće gubiti svoje dragoceno vreme na popravku šminke.

Burgundy Bar paleta

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Elegantna Burgundy Bar paleta senki je svakako pravi izbor za ženu Strelca. Vatrene nijanse iz ove palete se savršeno uklapaju sa zavodljivom prirodom pripadnica ovog horoskopskog znaka. Kako voli da eksperimentiše, ova paleta će sa svojih 12 nijansi biti neiscrpan izvor isnpiracije za svaku ženu Strelca. Senke u burgundy tonovima će samo dodatno istaći njenu nekonvencionalnu prirodu.

Super Stay Matte Ink karmin

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kako biste u potpunosti zadovoljili njen vatreni temperament, morate poklonu dodati i odgovarajući ruž. Ne zaboravite da je žena Strelac odvažna i nepokolebljiva te je zato dugotrajni ruž iz Super Stay Matte Ink serije poklon koji je neće ostaviti ravnodušnom. Formula bogata pigmentima, intenzivna boja i izuzetna postojanost će na prvu loptu kupiti svaku pripadnicu ovog horoskopskog znaka. Neka i nijansa bude u skladu sa njenim temperamentom – odvažna i smela Believer varijanta.

Ako vam se desi da zaboravite da dodate mašnicu na poklon, kada žena Strelac bude videla svoje nove beauty ljubimce, verujemo da vam neće zameriti.

Pročitajte još o: 5 najvećih grešaka sa hajlajterom i kako da ih izbegnete

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako treba da izgelda tvoj makeup ako nosiš šiške

Promena frizure podrazumeva i promene u tvojoj makeup rutini, šiške imaju svoj veliki come back pa je logično da je neophodno da svoj makeup prilagodi...