Najbolji makeup pokloni za Vagu

Horoskop je, pored šminke, omiljena tema razgovora za mnoge pripadnice lepšeg pola. Zaista, horoskop i šminka imaju neku magičnu crtu kojom poput magneta privlače devojke. Svi već dobro znamo da je svaki horoskopski znak jedinstven, da ima specifičnu energiju i predstavlja posebnu ličnost. Svaki ima svoje omiljene boje, kombinacije i afinitete... Tako je i sa šminkom. Pošto je ovo mesec Vaga i velika je verovatnoća da neka vama draga osoba uskoro slavi rođendan, donosimo vam ideje za poklone koji će ih oduševiti. Pa da počnemo:

Paleta senki


Maskara


Vage veruju da se njihova lepota krije u njihovoj duši, a vrlo dobro znamo šta je ogledalo duše. Vagama je bitno da im oči budu uvek savršeno našminkane, zato se potrudite da za njih izaberete kvalitetnu maskaru koja će istaći lepotu njihovog pogleda. Neka to bude proizvod koji trepavicama daje raskošan volumen i gustinu u samo jednom potezu. Naša preporuka je svakako Maybelline New York Big Shot maskara. Ovakav poklon će Vage jednostavno oboriti s nogu.

Hajlajter


Sve predstavnice ovog horoskopskog znaka vole raskoš, pa je njihova omiljena boja – boja zlata. Zato, ne možete pogrešiti ako im poklonite proizvod koji će im boju raskoši doneti na lice i istaći njihove najlepše crte. A šta je bolje od hajlajtera za to? Vage obično imaju nežne, lepe obraze i mali, prćast nos. Tako će im hajlajter dobro doći da ponosno istaknu svoje adute. Izaberite za njih Maybelline New York Master Strobing stik i samo gledajte kako će biti oduševljene kada otvore poklon.  

Pročitajte još: 4 mesta na koja možda ne nanosite hajlajter – a trebalo bi

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York The 24karat Nudes

  Poručite odmah
 • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Strobing Stick 01 Light

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Master Strobing Stick 02 Medium

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, senke za oči, hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve što možda nisi znala o beauty brendu NYX Professional Makeup

Poreklom iz Amerike, tačnije Los Anđelesa, ovaj globalni brend posluje na više od 70 tržišta, poznat je po proizvodima koji zadovoljavaju visoke krite...