Najbolji način da oporavite kožu lica nakon treninga

Upravo si završila sa nizom jakih kardio vežbi, a osećaj je fenomenalan! Međutim, nakon svake vežbe treba pomisliti i na kožu koja upija sve nečistoće koje se pri treniranju skupljaju na njenoj površini.

Upravo zbog toga, nakon svakog treninga, odvoji nekoliko minuta da se adekvatno posvetiš svom licu i tako sprečiš stvaranje svih onih nepravilnosti koje znaju da nam smetaju pri šminkanju.  

1. korak: Čišćenje


Nakon intenzivnog znojenja, koži lica je potrebno temeljno umivanje. U tome će ti pomoći neki od L'Oréal Paris Pure Clay gelova za umivanje i mlaka voda. Izbegavaj vruću vodu koja može dodatno isušiti i nadražiti tvoje lice (naročito ako imaš suvu kožu).

2. korak: Maske za lice


Nakon osvežavajućeg umivanja, ne zaboravi da upotrebiš masku za lice, pomoću koje ćeš ukliniti sve preostale nečistoće i imati pravo spa iskustvo.

Preporučujemo ti L'Oréal Paris Pure Clay maske za lice, u čijem sastavu se nalaze različite vrste gline koje vrše detoksifikaciju, uklanjaju višak sebuma i eksfolijacijom dodatno pročišćavaju pore.

Ukoliko ti je potrebno više od jednog beauty rešenja, onda je najbolje da pribegneš multimasking tehnici, u kojoj ćeš kombinovati sve tri vrste Pure Clay maski i dobiti efekat krojen po meri tvoje kože lica.

3. korak: Hidratacija


Pošto si se postarala za to da ti je koža potpuno čista, onda je počasti tankim slojem hidratantne kreme. Kao što je tvom telu svakodnevno potrebna određena količina vode, tako je i tvom licu potrebna ovakva hranljiva krema, koju će tvoja koža posle gelova i maski dobro upiti i time postati negovana i mekana.

Pročitaj još: 5 stvari koje možeš da uradiš dok ti na licu stoji maska

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da zablistaš u jednom potezu

Tvoja kože vremenom gubi svoju prirodnu i zdravu boju, ali i svoj sjaj...