Najbolji outfiti uz nude i crvene sjajeve za usne

Nude


Sve nijanse iz nude palete veoma su zahvalne jer pružaju nešto što malo koja druga paleta uspeva: izgledaju sjajno bez obzira na to koja boja dominira odevnom kombinacijom. Međutim, one se najbolje uklapaju sa zemljanim tonovima, zbog čega su obeležile i prethodnu jesenju i zimsku sezonu.


Definitivno najbolji izbor odeće, ukoliko birate nude sjaj za usne, jesu komadi braon, bež i krem boje. Efekat je sjajan i ako se opredelite za outfit crne boje jer se na taj način stvara savršen kontrast između make-up rešenja i odeće.

U oba ova slučaja, treba posebnu pažnju obratiti na šminkanje očiju, pri čemu treba imati na umu tri stvari: obrve bi trebalo da budu tamnije; senke najbolje stoje uz ovakav look ukoliko se kreću u paleti zemljanih boja; nije neophodno naneti više od dva sloja maskare.

Crvena


Bez obzira na to koja je sezona aktuelna, sve devojke će se složiti da je crveni sjaj uvek odličan izbor, zar ne?

Stručnjaci nas često plaše tvrdnjama da sa crvenom bojom treba biti obazriv jer pogrešnim kombinovanjem čitav look može izgledati katastrofalno. To je tačno, ali to ne znači da se crveni sjaj nosi u retkim kombinacijama. Štaviše, fashion eksperti savetuju da se slobodno poigravamo čarima crvene boje kada odećom dominiraju crna, bela i siva boja, sve metalik i neon varijante, pa i nijanse ljubičaste.

Pročitaj više: Da li uklapate šminku i outfit? by Dunja Jovanić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 110 I Got The Power

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible Le Gloss 501 Bulletproof

    Poručite odmah

Povezane teme: sjaj za usne, usne, nude, crveni sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da iskočiš iz okvira i uneseš novine u tvoj jesenji makeup look?

Septembar je mesec kada sve krećemo ispočetka, vreme je da uneseš novine u svoj jesenji makeup...