Najbolji proizvodi za popravljanje šminke u pokretu

Hitni makeup slučajevi nikada ne dolaze najavljeni. Ipak, vremenom smo naučile da je uvek dobro kod sebe imati proizvode koje možete koristiti na više načina i tako spremne dočekate svaku alarmantnu situaciju. Profesionalni makeup stručnjaci izdvojili su nekoliko saveta koji vam mogu pomoći, ali i nekoliko proizvoda koje bi trebalo da imate u svom neseseru kada uvek kada izlazite iz kuće.

Razmazana maskara? Nikad više!


Jednostavno, ali praktično rešenje naći ćete u štapićima za uši koji će vrlo brzo postati vaši najbolji saveznici u ulepšavanju. Bez obzira na to da li imate problem sa razmazanom maskarom ili prejakim senkama za oči koje niste dobro izblendovali, štapić za uši rešava svaki poblem koji se može javiti u toku dana.

Nigde bez svemoćnog korektora


Ukoliko se, na primer, vaš ujutru stavljen ajlajner ili ruž za usne u toku dana pomere sa svojih mesta, korektor je savršena stvar koju morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Zagrejte malu količinu korektora među prstima i stavite na kožu kako biste izbrisali svaku grešku. Korektor možete staviti i na svoje usne kako se karmin ne bi razmazivao. 

Pročitajte još: Kako izbeći najcešće makeup katastrofe

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infaillible Total Cover

    Poručite odmah

Povezane teme: večernja šminka, dnevna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka za Dan zaljubljenih – 3 ideje za romantičan makeup look!

Stigao nam je Dan zaljubljenih! Ovu su tri nepogrešiva makeup izdanja za ovaj romantičan dan...