Najbolji tečni puder za masnu kožu

Od toga kakva nam je koža i koliko smo zadovoljni svojim izgledom zavisi i naše raspoloženje. Nesigurnost u sebe se vrlo lako može videti na licu i odraziti se na izgled kože, a samim tim može da nam pokvari raspoloženje.

Masna koža je najčešći problem mnogih žena i mnogima upravo ona predstavlja teškoću pri izboru kozmetike koja im odgovara. Nakon detaljnog pregledanja i probe različitih proizvoda koji se mogu naći na tržištu, spremni smo da, uz konsultaciju sa makeup ekspertima, damo odgovor na pitanje: Koji tečni puder je najbolji za masnu kožu?

Kriterijumi za izbor


Prvi uslov je da puder pruža dugotrajan mat efekat, čineći kožu glatkom, svilenkastom i mekom. Kod masne kože je veoma bitno da smo potpuno sigurni u rezultat koji postižemo proizvodom koji smo izabrali. Puderi sa mat efektom su prilično izdražljivi i imaju dobru pokrivnu moć. Upravo postojanost je drugi uslov koji smo tražili kada smo testirali različite pudere. Koža koja se lako masti često je sklona burnim reakcijama na neke od sastojaka tečnog pudera.

Zato, pri izboru pudera vodite računa o sastavu i budite sigurni da će on raditi ZA, a ne protiv vaše kože.

ONAJ pravi


Tečni puder koji u sebi ima sve potrebne kvalitete svakako je L'Oréal Paris Infallible 24H-Matte. Njegova formula omogućava savršen mat efekat bez pojave masnih tragova na koži. Uz ovaj proizvod ćete dobiti upravo onu pokrivnu moć za kojom tragate. Matirajuća tehnologija sa perlitom vam osigurava postojanost i u uslovima velike vlage i preteranog znojenja.

Možete biti sigurni u svoj savršen izgled tokom celog dana. Koža će vam biti zahvalna, a okolina će primetiti vaše samopouzdanje i zadovoljstvo.

Pročitajte više: Jedna paleta – tri rešenja

Saznaj više i o najnovijem trendu: Nude ajlajner

Nauči maskara trikove profesionalaca: Top 5 maskara trikova

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible 24H-Matte

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City – Šoping saveti

Dunja, Ena i Anastasija su pričale i o proizvodima koji su bili popularni u inostranstvu, pre nego što su došli na naše tržište, šta misle o razlikama...