Najbolji trikovi za maskaru @anastasijastasha

Maskara je meni omiljena šminka jer volim da kažem da mi oči dodatno "progledaju" od nje. Transformacija bude drastična i ukoliko je maskara dobra i odgovarajuća, umorno lice postane sveže zahvaljujući magiji koju maskara proizvodi. Moj trenutno favorit je L’Oreal Paris Mega Volume Miss Hippie Maskara, odnos cene i kvaliteta mi je apsolutno fantastičan i ona zaista radi čuda za moje trepavice. Maskara nije ni previše suva ni previše mokra već je taman onako kako treba da bude. Ne stvara mi grudvice, lepo odvaja trepavice i pored volime a, kreira razbarušeni, paperjasti izgled.

Za sve vas koji volite maskare kao i ja evo par saveta i trikova vezano za njih: 

Kako dodati na dužini?

Ukoliko želite da dodatno produžite vaše trepuške, trik je u nanošenju. Trik za gustinu je da cik-cak pokretima pomerate četkicu dodirujući koren trepavica, a zatim lagano i brzo prelaziti od korena ka vrhu. Da bi dodatno dobili i na dužini, za početak pređite par puta od sredine ka vrhu trepavica. Pre nego što se maskara u potpunosti osuši, sačekajte dok ne pređete na donje trepavice, ili čak i probajte da prst stavite iza trepavica kako se maskara ne bi preslikala na kapak.

Za stavljanje maskare na donje trepavice

Najbolji trik je da koristite kašiku tako što ćete njen vrh staviti u pravcu korena nosa i kašiku pozicionirati preko podočnjaka, ispod donjih trepavica. Na ovaj način vaš korektor je bezbedan i nema razmazivanja proizvoda na podočnjak (naravno sačekajte par sekundi da se osuši).

Grudvice i kako ih se rešiti:

Ukoliko dodje do grudvica, četkicu stare maskare operite (i osušite) i umočite je u sredstvo za uklanjanje šminke. Zatim rasčešljajte trepavice.

Kako sačuvati maskaru od isušivanja?

Niko ne želi da mu se maskara prebrzo osuši i zato zaboravite na pumpanje i ubaci anje četkice u tubi više puta naizmeničnl! Na ovaj način mehuri vazduha ulaze u tubu i suše proizvod.

Maskara je potrošena?

Ukoliko skoro ništa od proizvoda nije ostalo, produžite mu vek tako što ćete maskaru na nekoliko minuta staviti u čašu ili posudu sa vrućom vodom. Takođe, trik koji pomaže je vazelin koji možete četkicom ubaciti u proizvod.

 

Pročitajte i moj prethodni tekst: trikovi koje koristim pri nanošenju šminke!

Vaša Anastasija

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Mega Volume Miss Hippie L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako umanjiti sjaj lica i prikriti pore šminkom?

Delimo sa tobom savete i trikove kako da uz pomoć šminke izbegneš efekat neželjenog sjaja lica i učiniš pore vizuelno manjim ...